Esnafları ziyaret ederken Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş ve Uzun Yayınevi'nin sahibi Hasan Uzun'la da bol bol sohbet eden Vali Ustaoğlu, Güneş ve Uzun'la ticaretle ilgili de bir süre sohbet etti. Uzun ve Güneş, Ustaoğlu'na görevinde başarı dileyerek, bir süre sohbet ettiler.

 “Her daim yanındayız”

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen 31 Mart yerel seçimlerinde başkanlığa seçilen Osman Nuri Ekim’e görevi devretti.

Törene AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’da katıldı. Ayvazoğlu: “Akçaabat ilçemize 25 yıl başkanlık yapmış emektar Başkanımız Şefik Türkmen’den yeni başkanımız Osman Nuri Ekim ‘e devredilen bu kutlu görevin devir teslim törenine İlçe teşkilatımız ile katılım sağladık. Akçaabatlı olarak her daim Belediye Başkanımızın yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz. Rabbim utandırmasın” dedi.

Pekşen’den Suç Duyurusu


CHP’li Trabzon eski milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Haluk Pekşen, Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven ve Yüksek Seçim Kurulu yetkilileri hakkında Danıştay ve Yargıtay nezdinde görev suçu işledikleri gerekçesiyle suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

“Biz Venezuela Değiliz

 İŞİNİZE BAKIN”İYİ Parti’nin Trabzonlu İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu açıklamalarda bulundu.

ABD Dışişleri Bakanlığı’ndan yerel seçimlerle ilgili yorumlarına, “15 Temmuz alçak darbe girişiminin elebaşını koruyan bir devlet, bize demokrasi ve hukuk dersi verme cüretinde bulunamaz! Türk Devleti, her problemini kendi kurum ve kanunları ile çözebilecek tarihî birikime ve demokrasi tecrübesine sahiptir. Biz Venezuela değiliz. İşinize bakın” şeklinde cevap verdi.

Esnafa Can Suyu

Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) ile Vakıf Katılım Bankası arasında, esnaf ve sanatkârların bankanın kredi ve diğer ürünlerinden uygun koşullarda yararlanması için protokol imzalandı. Protokole TESOB Başkanı Metin Kara ve Vakıf Katılım Bankası Trabzon Şube Müdürü Cemil Güner imza attı. Güner, protokol kapsamında TESOB üyesi esnaf ve sanatkârlara işletme kredisi, işyeri finansmanı, taksitli ticari araç, ticari gayrimenkul ve ticari makine finansmanı başta olmak üzere çeşitli kredi ve bankacılık ürünlerinde uygun koşullar sağladıklarını belirtti.

TESOB Başkanı Metin Kara ise, ekonominin zor bir dönemeçten geçtiği günlerde esnaf ve sanatkârların finansmana erişimini kolaylaştıracak çalışmalar yaptıklarını belirterek şunları söyledi: 'Gerek bu zor günleri atlatmak isteyen gerekse her türlü güçlüğü rağmen işini büyütmeyi amaçlayan esnaf ve sanatkârlarımıza Kredi ve Kefalet Kooperatifleri kanalıyla can suyu diye nitelendirebileceğimiz finansal destekleri vermeye çalışıyoruz. Bankalarımız da çeşitli ürünlerinde esnaf ve sanatkârlara özel destekler sunuyor. Bu nedenle kendilerine teşekkür ediyoruz' dedi.
Editör: TE Bilisim