Kurucular kurulu üyesi ve il Başkanı Mustafa Durmuş, Kurucular Kurulu Üyesi olarak yer aldığım Yeniden Refah Partimiz 23 kasım 2018 tarihinde Resmen kurulmuştur. Kurulduğu günden itibaren hemen çalışmaya başlayan Genel Başkanımız ve Genel Merkez Yönetim Kuurulu üyelerimiz il başkanlıkları ile ilgili olarak istişarelerini yapmış ve yapılan istişareler sonucunda 76 ilimize il başkanı atamaları genel başkanımız tarafından gerçekleştirilmiştir. 21 Ocak 2019 tarihinde de Genel Başkanımız Dr Fatih Erbakan tarafından Yeniden Refah Partisi Trabzon İl başkanı olarak şahsıma  görev tevdi edilmiştir. 

Almış olduğum görev çerçevesinde öncelikli olarak il yönetim kurulunu oluşturduk, Hemen akabinde il yönetimindeki arkadaşlarımızı ilçelerde istişareleri yapıp ilçe başkanlarını tespit etmek üzere görevlendirdik. Yapılan istişareler sonucunda belirlenen ilçe başkanı atamaları il yönetim kurulunun onayı gerçekleştirilmiştir. 15 Eylül 2019 Pazar günü saat 13.30 da Çakırbey Toplantı Salonunda Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın katılımıyla Yeniden Refah Partimizin Trabzon 1. Olağan Kongresini en güzel bir şekilde yapmak üzere il yönetim kurulu üyelerimiz, ilçe yönetim kurulu üyelerimiz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız azami gayret göstermektedir. Kongremiz ile ilgili olarak Trabzon’umuzda on binlerce broşür dağıtıldı. Binlerce afiş yüzlerce pankart asıldı, Bilboardlar Genel Başkanımız Dr Fatih Erbakan’ın Kongremize davet posterleri ile donatıldı. 

Özel davetiyeler ile protokol ziyaretleri gerçekleştirildi. Gezilmedik esnaf, dolaşılmadık Pazaryeri, ulaşılmadık seçmen bırakılmamıştır. Bu çalışmalarda azami gayret gösteren Tüm teşkilat mensuplarımıza huzurlarınızda ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Nezaket ve Zerafetin Timsali Genel Başkanımız Dr Fatih Erbakan’ın katılımıyla gerçekleştirecek olduğumuz Yeniden Refah Partimizin Trabzon 1. Olağan Kongresi’nin Trabzon’umuza, ülkemize, İslam Alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyor, Tüm İl yönetim Kurulu Üyelerimiz , İlçe Başkanlarımız, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız olarak “Trabzon için biz varız” diyoruz ve Tüm halkımızı 15 eylül Pazar günü saat 13,30 da Cevahir Alışveriş Merkezi Kaşüstü’ndeki Çakırbey Toplantı Salonunda yapacak olduğumuz kongremize davet ediyoruz” dedi.
 
Editör: TE Bilisim