Ortahisar Halk Eğitimi Merkezi Korosu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde Muhteşem Bir Performans Sergiledi Ortahisar Halk Eğitimi Merkezi Korosu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde Muhteşem Bir Performans Sergiledi

Rize'de, Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında kamu hizmetlerini desteklemek amacıyla toplamda 41 kişi istihdam edilecek. İl Göç İdaresi Müdürlüğüne 5, Rize İl Müftülüğüne 25, Rize Merkez, Ardeşen, Çamlıhemşin ve Fındıklı ilçelerine bağlı Doğa Koruma ve Milli Parklar için ise 11 kişi istihdam edilecek.

Başvurular, 29 Ocak ile 2 Şubat 2024 tarihleri arasında İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden veya e-Devlet sistemi ile ALO 170 hattı üzerinden yapılabilecek. Başvuruların ardından noter kurası ise 7 Şubat'ta çekilecek. İşe girmeye hak kazanan adaylar, 12 Şubat ile 12 Ağustos 2024 tarihleri arasında 6 aylık bir çalışma dönemine başlayacaklar.

Rize'deki bu Toplum Yararına Program ile istihdam edilecek kişiler, kamu hizmetlerinin yürütülmesine katkıda bulunarak hem iş deneyimi kazanacaklar hem de topluma fayda sağlama fırsatı elde edecekler. İŞKUR tarafından yürütülen TYP, işsizlikle mücadele ve toplum hizmetlerinin desteklenmesi amacıyla düzenlenen bir programdır.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Ayşe Sancak