Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 4.Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Sebat Gençlikspor, ligin 16. haftasında yarın kendi sahasında 2. sıradaki rakibi Muşspor'u ağırlayacak. Bu kritik maç öncesinde Kırmızı-Beyazlılar'ın Başkanı Cemil Kalkışım, taraftarlarına çağrı yaparak takımlarına 90 dakika boyunca destek vermelerini istedi.

Başkan Kalkışım yaptığı açıklamada, "İlk devre sonunda aramıza yeni katılan oyuncularımızla birlikte devre arası hazırlık kampımızı tamamladık. İkinci devrenin ilk maçına çıkmak için güçlü bir şekilde hazırız. Hedefimiz, ilk yarıda gösterdiğimiz güzel performansı daha da ileri taşıyarak üst liglere yükselmek. Takımımızın potansiyelinin farkındayız ve bu hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz" dedi.

Başkan Kalkışım, taraftarların önemli bir rol oynadığını vurgulayarak, "Bu süreçte siz değerli taraftarlarımızın desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Takımımızın 20 Ocak Cumartesi günü saat 14.00'te oynayacağı Muşspor maçına hepinizi davet ediyorum. Tribünleri doldurarak, oyuncularımıza moral ve motivasyon sağlayın. Birlikte büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Sebat Gençlikspor, 26 puanla Muşspor'un sadece 1 puan gerisinde 3. sırada bulunuyor. Taraftarlar, bu önemli maçta takımlarına destek vererek üst sıralardaki yerlerini korumalarına yardımcı olmayı hedefliyorlar.
TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Doğukan ÖZKURT