Trabzon'da, sağlık çalışanlarının moralini artırmak ve streslerini atmak amacıyla Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde 'Şifadır Türküler' adlı bir konser düzenlendi. Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliğe, İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, sağlık çalışanları ve birçok davetli katıldı.

Gecede, Türk Halk Müziği korosu Şef Seray Odabaş yönetiminde birbirinden güzel türküler seslendirirken, konuk sanatçılar ve KTÜ Güzel Sanatlar Bölümü Trabzon Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğretim görevlisi Eylem Derçin ise iki güzel eser seslendirdi. Sağlık çalışanlarından oluşan halkoyunları ekibi de programa renk kattı.

Solistler Nurşen Gür, Seyit Hisoğlu, Recep Ergül, Haydar Kurt ve Ebru Bahadır da sahne alarak performanslarıyla izleyicileri büyüledi. Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan Usta, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Hastanelerde özellikle cefa çeken, herkesin sıkıntılarını göğüsleyen bir meslek mensubuyuz. Bu sıkıntılar içinde bizlerin de deşarj olmaya, stres atmaya ihtiyacımız var. Bu düşüncelerle sizlerin motivasyonunu da düşünerek bu geceyi organize ettik" dedi.

Ata Anaokulu Öğrencileri, Polonyalı Akranlarıyla 23 Nisan Bayramında Buluştu Ata Anaokulu Öğrencileri, Polonyalı Akranlarıyla 23 Nisan Bayramında Buluştu

Etkinlik, Trabzon'da sağlık çalışanlarının bir araya gelerek biraz olsun stres atması ve moral depolaması açısından oldukça anlamlı bir adım oldu.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU