Hafta içerisinde Trabzonspor’da çok güzel şeyler oldu. Yönetim tarafından Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Trabzon Köşk Huzur Evi, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi, Muharip Gaziler Derneği, Otizm Derneği, Emniyet Teşkilatı Şehit Aileleri Derneği, Trabzon Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma Derneği, İşitme Engelliler Derneği gibi bir çok derneğe verdiği yemek alkışı hak etti. Sporcular tarafından yapılan yemek servisgörüntüsü camiada çok güzel karşılandı.
 
Ardından Divan Kurulunun yapmış olduğu toplantıda Trabzonspor’un borcu net ifade edilirken, Başkan Ahmet Ağaoğlu kulübü aldığı günden bugüne kadar yapmış olduğu ödemeler gördük. Görülüyor ki Başkan Ağaoğlu ve ekibi bu hassasiyeti gösterebilecek donanıma sahiptir.  Ayrıca yapılan sosyal etkinlikler, toplantılar ve şeffaflık ilkesi camiayı bir araya tutması da önümüzdeki ay yapılacak olan seçim öncesi camiaya yeniden umut olmaya devam etti.
 
Ayrıca Rahmetli Ali Osman Ulusoy’un kızıHülya Hanım’ı da yürekten tebrik etmek gerekir. Trabzonspor’un ilk başkanı olan babasının rahmet kazanmasına sebep olması ne kadar hayırlı bir evlat olduğunu gösterdi.
 
Hafta içerisinde, Erzurum maçından sonra sporcuların yapmış olduğu açıklamalarda hocalarına karşı çok büyük saygı duyduklarını gördük.
 
Maça gelirsek; Antalyaspor top oynamadan kazandığı puanların vermiş olduğu cesaretle karşımıza çıktı. ‘Kaybetsek ne olur’ dercesine üzerimize geldiler. İlk dakikalarda her ne kadar dikkatli olsak da uykuya daldık. Ta ki Antalyaspor’un attığı gole kadar. Golü yedikten sonra kendimize geldik. Oyuna dengeyi kurduk. Zaman zaman üstünlüğü de elimize aldık. Rodallega’yla Burak’ınaralarının çok açık olması verimli olmamasına sebebiyet verdi.
 
Novak’ın ortasının ardından Burak’ın yerde kalması ve skora denge gelmesinin ardından bir çok gol pozisyonuna girdik.
 
İkinci yarı Trabzonspor’u daha diri, daha istekli beklerken tam tersi olarak Antalyaspor gol pozisyonlarını izledik. Antalya, ilk dakikada bulmuş olduğu pozisyonda kornerden gelen topun tekrardan gole çıkmasıyla VAR’a gidildi. VAR’dan gelen karar öncesinde de yürekler ağzımıza geldi. Ondan sonra oyun dengeli hale geldi. Son dakikalarda Burak’ın bulmuş olduğu gol ofsayt gerekçesiyle verildi. Antalya oynamadan puan kazanma alışkanlığı devam etti.