“Hekimoğlu varsa çekilirim”

Listesindeki isimleri belirlemeye çalışan Coşkuner, “Celil Hekimoğlu aday olması durumunda, aday olmayacağım. Hekimoğlu ve ben karşı karşıya gelirsek, listemi geri çekerim. Kendisine bu camianın bir borcu var. Adaylığınız, başkanlığınız hayırlı olsun derim” şeklinde konuştu. Ünlü ve paralı isimlere Trabzonspor’un ihtiyacı olmadığını yineleyen Coşkuner sözlerini şöyle sürdürdü:

“Arka planda kimse yok”

“Kurtuluş savaşı vereceğiz ve bunu camiaya gönül veren askerlerle yapacağız. Bir tek yönetim kuruluyla başarılacak işler değil bunlar. Sizler, başkanı seçelim burası kurtulur. Hayır öyle kolay değil. Herkese seferberlik görev emri yazacağız. Arkamıza 8 milyon taraftarın gücünü alıp, sürekli yükseleceğiz. Acil eylem planımız hazır. Kimseye yakın ya da kimseye uzak değiliz, Trabzonspor’a yakınız. Kimsenin adamı değiliz. Arka planda da kimse yok, arka planda Trabzonspor 8 milyontaraftarı var. Onların beklentilerini biliyoruz. 

Listesini Divan’a Sunacak

Herkesin merak ettiği bu borçlar nasıl ödenecek konusuna gelince, borcu borçla kapatmayacağız. Trabzonspor sponsorlarıyla yeniden masaya oturacağız. TFF’ye Trabzonspor noktasında şart koşacağız. Ya Trabzonspor’un dediği olur ya da hiçbir şey olmaz. Medical Park, Bein Sports, QNB Finansbank, Ülker dahil tüm sponsorla yeniden masaya oturacağız. Kimseyi küstürmeden, herkesin ayağına gideceğiz. Herkesin fikrine ihtiyacımız var. 1 kişiyi bile dışlamaya hakkımız yok.” Coşkuner, listesini önümüzdeki hafta Pazartesi günü Divan Başkanlık Kurulu’na sunacağını da sözlerine ekledi.
AYTEKİN AKAY 
 
Editör: TE Bilisim