Ömür’den Altın Kafa
 
Avrupa’da fırtına gibi esen Trabzonspor, Cemil Usta sezonunun ikinci haftasında sahasında Yeni Malatyaspor’u konuk etti.
 
Maça istediği gibi başlayamayan Bordo-Mavili ekip, ilk 15 dakikada oyun kurmakta güçlük çekti. Bu bölümde konuk takım pas oyunu ile Trabzonspor kalesinde tehlikeli olmaya çalıştı. 15.dakikadan sonra Trabzonspor oyunun kontrolünü eline aldı. 44.dakikada gelişen atakta Sosa’nın mükemmel ortasında kısa boyuna rağmen arka direkte yükselen Abdülkadir Ömür kafa vuruşu ile meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. Trabzonspor bu golle soyunma odasına 1-0 önde gitti.
 
Yusuf Çıkardı Pereira Affetmedi
 
Müsabakanın ikinci yarısı da oldukça tempolu geçti. Rakip yarı alanda ikinci golü arayan Bordo-Mavili ekip, kalesinde de ciddi pozisyonlar gördü. Ancak kaleci Uğurcan ile savunma oyuncusu Hüseyin Türkmen çok kritik müdahalelerde bulundu. Müsabakanın 78.dakikasında Yusuf Sarı’nın pasında düzgün bir vuruş yapan Pereira takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. 88.dakikada Trabzonspor ceza sahası içinde yaşanan karambolde Eren’in vuruşunda top Obi Mikel’e çarptı ve filelerle buluştu: 2-1. Trabzonspor müsabakayı 2-1 kazanarak ikinci haftada üç puanın sahibi oldu.
 
STAT: Şenol Güneş SK MP
 
HAKEMLER: Koray Gençerler*, İbrahim Çağlar Uyarcan**, Volkan Ahmet Narinç**
 
TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır***, Pereira***, Hüseyin Türkmen***, Hosseini***, Novak***, Jose Sosa***, Abdülkadir Parmak*** (Dk.87 Avdijaj*), Abdülkadir Ömür*** (Dk.72 Yusuf Sarı**), Nwakaeme***, Ekuban***, Sörloth** (Dk.80 Obi Mikel**)
 
YENİ MALATYASPOR: Farnolle**, Özer Özdemir**, Mina**, Hadebe**, Erkan Kaş**, Robin Yalçın* (Dk.67 Gökhan Töre?) (Dk.77 Eren Tozlu**), Donald**, Bifouma**, Guilherme* (Dk.67 Chaaleli*), Fofana**, Jahovic*
 
GOLLER: Dk.44 Abdülkadir Ömür, Dk.78 Pereira (Trabzonspor),Dk.88 Eren Tozlu (Yeni Malatyaspor)
 
SARI KARTLAR: Jose Sosa (Trabzonspor), Erkan Kaş, Jahovic (Yeni Malatyaspor)
 
Editör: TE Bilisim