Mükemmele Yakın Oynadık
 
Karşılaşmanın ardından açıklamalarda b ulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “İlk dakikadan son dakikaya kadar pozisyonlar kaçırdık. Takıma söyleyecek bir şey bulamıyorum. Herkes mükemmele yakın oynadı. Yapılması gereken neyse oyuncular harfiyen hepsini yerine getirdiler. Ligin 2. yarısında oynamış olduğumuz üç maçın özellikle de ikinci yarıları çok iyiydik.” dedi.
 
Galibiyeti Kaçırdık
 
Çalımbay, “Son dakikada yediğimiz duran toplarla beraberliklerle ayrıldık. Ama bu maçta hakikaten galibiyeti kaçırdık. Rodallega da şanssız bir maç çıkardı. Toplar ya uzağına gitti ya da istediği gibi duruş pozisyonu yakalayamadı. Ancak o da uzun zamandır oynamıyordu.. Takım olarak oyunumuzu inanıyorum ki taraftarlar da beğenmiştir” diye konuştu.
 
Yüzde Yüz Penaltı
 
Çalımbay, “Devre arasında çok etkili bir kanat golcü oyuncu almayı istemiştik. Ancak malumunuz devre arası transfer yapmak zordur. Onu almış olsaydık işler rayına oturabilirdi. Takımdan memnunum ama Rodallega’nın pozisyonu bence yüzde yüz penaltıydı. Acaba olduğum yerden mi öyle görüldü bilmiyorum ama bence penaltıydı” ifadelerini kullandı.
 
Sahanın Her Yerindeydik
 
Çalımba”, “Önemli olan bu oyuncu bütün maçlarda sahaya yansıtabilmektir. İlk defa böyle oynadığımız mata gol atamadık. Ama bunu da telafi edeceğiz. Çok güzel işler yaptık. Organize ataklar oldu. Hiçbir şeyi ezbere yapmadık. Ölü topları hafta içi çalıştığımız için hata yapmadık. Sahanın her yerinde biz vardık ama maalesef golü bir türlü bulamadık” şeklinde konuştu.
 
Editör: TE Bilisim