İstanbul'da seçim startının verildiği günden bu yana, her ilçeyi ziyaret eden, mahalleleri dolaşan ve kapı kapı dolaşan Soylu, Murat Kurum ile birlikte ilçe belediye başkan adaylarına destek veriyor.

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar Ankara'da İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar Ankara'da İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi

38F2C14B 3D44 4F39 8F62 6B2Cdc5Fe96E
Seçimlere sayılı günler kala, Sancaktepe'de Ağasar Vadisi Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin iftar yemeğine katılan Soylu, İstanbul'un huzura ve başarılı hizmetlere kavuşmasına az kaldığını belirtti. Ayrıca, Bulgaristan Türkleri Derneği'ne Başkan Rafet Ulutürk'ün daveti üzerine gerçekleştirdiği ziyarette, Türk dünyasının temsilcileriyle bir araya gelerek Ramazan akşamında özümüze yolculuk yaptıklarını ifade etti. Sarıyer'de Kastamonu Hemşerileriyle birlikte iftar yapan Soylu, daha sonra ev ve esnaf ziyaretlerine devam etti.

17F35D0F A9A2 4Abf Ac1B 885D41719815
İstanbul seçimlerinde belediye başkan adaylarına ve partisine büyük destek veren Süleyman Soylu'nun bu duruşu, partililerden ve vatandaştan büyük takdir topluyor. Her gittiği yerde büyük bir ilgi ve destek gören Soylu, İstanbul'un daha iyi bir geleceğe kavuşması için kararlılıkla çalışmalarını sürdürüyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY