Programa; AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Nazif Baytar, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Çihan, Ortahisar Kadın Kolları Başkanı Gülsüm İmamoğlu, AK Parti Ortahisar Belediyesi meclis üyeleri, meclis üyesi aday adayları ile çok sayıda partili katıldı. 

“HER ZAMAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN ARKASINDA OLACAĞIZ”
    
Partililere hitap eden Başkan Genç, AK Parti’de makam, rütbenin önemli olmadığını, önemli olanın bir dava uğrunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında yürümek olduğuna vurgu yaparak şöyle konuştu:  “Bu buluşmayı gerçekleştiren ve teşkilatta görev alan kardeşlerimizi ve meclis üyesi aday adaylarımızla birlikte ilk kez bu toplantıyı ayarlayan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanımız Selahaddin Çebi’ye çok teşekkür ediyorum. AK Parti’nin en büyük gücü birlik ve beraberliğidir. Hâl ve şart ne olursa olsun, bir yere aday olalım olmayalım, bir yere aday gösterilelim gösterilmeyelim, asıl olan kutlu lider Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında her zaman dimdik yürüyebilmektir, onun yanında yürüyebilmektir. Çünkü çok değerli arkadaşlar bizim üzerimizde bir sorumluluk vardır, hem de yüzü gözü bizde olan mazlum milletlere karşı da bir sorumluluk var. O nedenle AK Parti’de, bu geniş kadroda illâ da bir yerlerde olacağız diye bir amaç, gaye yoktur. Ama ‘Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında her zaman olacağız’ diye bir karar vardır, bir irade vardır. Bu kutlu yolculuk 22 yıldır milletimize mahcup olmadan devam ediyor. Önemli olan da budur, yazılacak olan budur. Siyaset irade ortaya koymayı gerektirir, kararlılığı gerektirir. Bir karar verdik. Tarihin bu zaman kesitinde kendisini milletine adamış olan Recep Tayyip Erdoğan’ın peşinden yürümeye karar verdik. Onun için rütbe, makam, sıfat hiç önemli değil. Bugün bu birlikteliği görmek bize bu gücü veriyor.” 

“EN BÜYÜK DİNAMİK GÜÇLERİMİZ”

63B35Ce7 813D 40B9 A77D Ac94E21F8652

Belediye meclis üyeliklerinin bütün kesimleri ve bölge dengelerinin gözetilerek hazırlandığını ifade eden Başkan Genç, “Netice itibarıyla belli sayıda meclis üyesi adayı belirleme sorumluluğu oluyor. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız en büyük dinamik güçlerimiz. Onları da bu dava uğrunda yerel yönetimlerde ikame etmeye çalışıyoruz. Bir denge gözetmemiz gerekiyor. Bütün kesimlerimizle beraber çalışacağız, beraber bu gayreti ortaya koyacağız. O nedenle illa meclis üyesi listesinde olmak asıl olan değil, ondan sonra da hem Büyükşehir hem Ortahisar uhdesinde aynı anlayışı ortaya koyan anlayışa imza atmak kıymetlidir.” diye konuştu. 

“EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE BU SÜRECİ TAMAMLAYACAĞIZ”

17 Şubat’ta Cumhurbaşkanının Trabzon mitinginden sonra Cumhurbaşkanıyla sohbetinde vermiş olduğu şampiyonluk sözünü yinelediğini ifade eden Başkan Genç, “Cumhurbaşkanımızla mitingden sonraki sohbetimizde aynı şeyleri konuştuk. ‘Şampiyon olacağız’ diye sözümüzü yineledik. Ama ben bu sözü AK kadrolarımızla, ana kademelerimizle gençlik ve kadın kollarımıza güvenerek verdim. Bizim dinamik gücümüz bu kadrolarımızdır. El ele vererek, gönül gönüle vererek bu süreci inşallah en iyi şekilde tamamlayacağız.” cümlelerini kullandı. 

Akçaabat Belediyesi'nde Müdürlüklerde Görev Değişimi Akçaabat Belediyesi'nde Müdürlüklerde Görev Değişimi

“TRABZON’DAKİ SONUÇ BÜTÜN TÜRKİYE’YE SİRAYET EDİYOR”

F20B965D 1302 4A83 Bb7E Eec33Efd0Ad2

Trabzon’daki seçim sonuçlarının İstanbul için de çok büyük önem taşıdığını kaydeden Başkan Genç, “Trabzon seçimi, İstanbul seçimi için de önemlidir. Buradaki güç, burada oluşun enerji, belki coğrafya olarak küçük ama bütün ülke sathına başta İstanbul olmak üzere sirayet ediyor. O nedenle eşimiz, dostumuz, akrabamız, bütün gayretimizi ortaya koyalım. İstanbul için de bu gayreti ortaya koyalım. Çünkü partimizin en büyük gücü, yerel yönetimlerdir. Cumhurbaşkanımız İstanbul Belediye Başkanı olarak tebarüz etti. Orada yaptığı işler, icraatlar ve ona duyulan güvenle beraber 22 senedir aralıksız Türkiye Cumhuriyeti’ni idare ediyor. Yetmedi Türkiye’yi hem bölgesinde, hem de uluslararası arenada bir dünya lideri gibi temsil ediyor. Allah başımızdan eksik etmesin. Dur durak demiyor. Bir taraftan dünyanın işiyle uğraşırken, bir taraftan da Trabzon ve Rize’ye geliyor veya 50 ile gidecek. Bu iş ancak fedakârlıkla olur, başka türlü izah edilemez. Recep Tayyip Erdoğan’ın örnekliği, yürüyüşü ancak adanmışlıkla olur, adanmayla olur. O bu işe kendisini adamış, milletine kendisini adamış, atanmış değil. Atanmışlar da geldi geçti, memlekette. Ama o adanmış… Onunla beraber yol yürümek ne kadar kıymetli değil mi? Allah bu yolculuğumuzu daim eylesin.” şeklinde konuştu.

Editör: Ayşe Sancak