Yönetim Kurulu ve Teknik Heyet Bir Araya Geldi

Trabzonspor'un Tek Golünü Atan Bardhi, Maç Sonrası Değerlendirmelerde Bulundu Trabzonspor'un Tek Golünü Atan Bardhi, Maç Sonrası Değerlendirmelerde Bulundu

Yemeğe, Asbaşkan Zeyyat Kafkas, Genel Sayman Sami Karaman, Amatör Branşlar Sorumlusu Derviş Köz ve Basketbol Şube Sorumlusu Ceyhun Eskici ile birlikte Basketbol Takımı teknik heyeti ve oyuncuları katıldı. Başkanı Ertuğrul Doğan, il dışında bulunduğu için telefonla bağlanarak oyuncuları tebrik etti ve gelecek süreçte başarılar diledi.

Destek Mesajları ve Motivasyon

Asbaşkan Kafkas, Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde takımın gösterdiği başarıları takdir ederek, "Başta Başkanımız Ertuğrul Doğan olmak üzere bütün yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte her zaman sizlerin yanındayız. Trabzonspor isminin olduğu her yerde mücadele vardır, kazanmak vardır. Sizler de bunun bilincinde devam ediyorsunuz. İnşallah yolun sonunda şampiyonluk sevinci yaşayacağız. Başta siz sporcularımızı, teknik ekibimizi ve emeği geçen herkesi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum" şeklinde destek mesajları verdi. Bu buluşma, takımın motivasyonunu artırmak ve birlik ruhunu pekiştirmek adına önemli bir adım olarak kaydedildi.

Editör: Birol Sancak