Taraftarlar, heyecanla beklenen bu karşılaşmanın biletlerini satın almak için hazırlıklarını yapmaya başladılar.

Trabzonspor - Fatih Karagümrük maçının bilet fiyatları şu şekilde:

Kategori: VIP Platinum - B: ₺1.500
VIP Platinum - A/C: ₺1.125

Kategori: VIP Gold: ₺750

Kategori: VIP Silver: ₺600

Kategori: Batı: ₺375

Kategori: Doğu Üst: ₺300

Kategori: Fırtına: ₺225

Kategori: Güney - Kuzey Kale Arkası: ₺150

Bilet satın almak isteyen taraftarlar, Trabzonspor A.Ş. biletlerini Passolig kartlarıyla satın alabileceklerdir. Ancak, misafir takım logolu kart sahipleri sadece misafir takım tribününden bilet alabileceklerdir.

Bilet transfer kısıtları, bilet satış logo kısıtlarıyla aynıdır. Ayrıca, maça gidemeyecek kombine sahipleri, koltuklarını kulüplere devredebilir ve kulüplere destek olabilirler.

Engelli biletleri, karşılaşmanın satışa çıkmasıyla birlikte Atatürk Alanı Passolig Gişelerinden tanımlanacaktır. Gişe çalışma saatleri hafta içi 09:00-18:00, hafta sonu 09:00-18:00 saatleri arasındadır. Maç günü gişeler ise karşılaşmanın ilk yarısının sonuna kadar açık kalacaktır.

Kapı açılış saatleri, Emniyet Güçleri tarafından belirlenmektedir. Aksi bir durum olmadığı takdirde maç saatinden 2 saat önce kapılar açılacaktır.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Gaziantep maçının ardından  çarpıcı açıklamalarda bulundu Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Gaziantep maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu

Her bir taraftar, farklı T.C. Kimlik numaraları kullanarak en fazla 5 (beş) bilet alabilecektir. Taraftarlar, bu detayları göz önünde bulundurarak maçı izlemek için biletlerini önceden temin edebilirler.

Editör: Birol Sancak