Trabzonspor'un Galibiyetin Fitilini Ateşleyen Oyuncusu: Takımın Yıldızı Oldu! Trabzonspor'un Galibiyetin Fitilini Ateşleyen Oyuncusu: Takımın Yıldızı Oldu!

Dün havayolu ile Alanya’ya giden Bordo-Mavili takım, lig üçüncülüğü hedefi doğrultusunda galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Tek yürek olan Fırtına, Alanyaspor karşısında galip gelerek üçüncülük yarışında Beşiktaş ile arasındaki puan farkını artırmak istiyor. Ligde son 3 maçta galip gelerek bu sezon ilk defa 3 maç üst üste kazanan Trabzonspor, kötü günleri geride bırakarak geleceğe umutla bakmaya başlamıştı. Ocak-Şubat 2022 tarihinin ardından ligde 4 maçlık seri yapamayan Bordo-mavili takım, Alanyaspor’u mağlup ederek bu başarısını 2 yılın ardından tekrarlamak istiyor. Bordo-Mavili takımda sakatlıkları devam eden golcü oyuncu Onuachu, savunma oyuncuları Hüseyin Türkmen ve Fernandez ile uzun süreli sakatlığı bulunan Mislav Orsic, bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Öte yandan Bordo-Mavili takımda Enis Destan ve Rayyan Baniya, Alanyaspor karşısında sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta Papara Park’ta oynanacak olan Fatih Karagümrük müsabakasında forma giyemeyecekler.

Trabzonspor’un muhtemel Alanyaspor 11’i şu şekilde: Uğurcan - Meunier, Mendy, Denswil, Eren – Berat, Umut Güneş, Bardhi – Visca, Trezeguet ve Enis Destan.

Muhabir: AYŞE SANCAK