İftar organizasyonuna Trabzon büyükşehir belediye başkan adayı Ahmet Metin Genç, Çarşıbaşı belediye başkanı Mümin Nuhoğlu, Cumhur ittifakı MHP Çarşıbaşı belediye başkan adayı Ahmet Keleş, AK Parti önceki dönem milletvekili Bahar Ayvazoğlu, AK Parti ilçe başkanı Hakan Kocaman ile ilçe halkı katıldı. 


BAYRAĞI DEVREDECEĞİZ
Nuhoğlu, “İlçe belediye başkanı Mümin Nuhoğlu, “Bizler sizlerin her zaman yanınızda olduk. 2019 yılında başladığımız serüven var. Bu bayrağı 31 Mart akşamı devredeceğiz” diye konuştu. 


Nuhoğlu, şöyle devam etti: “Bir süreçten geçtik. Çok çalıştık. Bizim yanımızda oldunuz. Fanatik Trabzonsporluyuz. Ahmet Metin Genç’te fanatik Trabzonsporlu. Buralara tırnakları ile kazıyarak gelmiştir. Bir telefon açtığımızda ilçemiz için ne istediysek kendisinden aldık. Cumhur ittifakı 15 Temmuz’dan sonra milletin gönlünde, sokaklarda kuruldu. Masa başında planlanan projelerle kurulmadı. Ülkemize cumhur ittifakı olarak hizmetlere devam ediyoruz. Cumhur ittifakının ilçemizdeki adayı Ahmet Keleş’tir. Bizden ayrılanlar, ayrı yola girenler, nifak tohumu atıyorlar. Cumhur ittifakının, cumhurbaşkanımızın ve Devlet beyin emrindeyiz. Ahmet başkanlarımıza başarılar diliyorum.

Kılıçdaroğlu'nun Sert Çıkışı: "Erdoğan'ın Suçuna Ortak Olmayın!" Kılıçdaroğlu'nun Sert Çıkışı: "Erdoğan'ın Suçuna Ortak Olmayın!"

Muhabir: AYŞE SANCAK