Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon Tanıtım Günlerine Katıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon Tanıtım Günlerine Katıldı

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Başkan Yardımcısı Ahmet Kazaz, Yönetim Kurulu Üyesi Cesur Gerigelmez ve turizmle ilgili meslek komitelerinden meclis üyeleri, gelen misafirleri ağırladı. Fuarda, Trabzon Kültür ve Turizm İl Müdürü Tamer Erdoğan, Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş ve Trabzon'daki turizm sektörü temsilcileri de hazır bulundu.

Trabzon standını Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Genel Müdür Yardımcısı Dr. Elif Balcı Fisunoğlu, valiler, belediye başkanları ve turizm sektörü temsilcileri ziyaret etti. Bu ziyaretler sırasında kentin turizm çalışmaları hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, fuar boyunca açılan stantları gezip turizm çalışmaları hakkında bilgi alarak, Trabzon'un turizm potansiyelini ve gelecek planlarını paylaştı. Bu etkinlik, Trabzon'un turizmdeki yerini güçlendirmek ve bölgeye turist çekmek adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Ayşe Sancak