Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Pulat: "Demiryolu Kaydırmasını Kabul Etmeyeceğiz" Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Pulat: "Demiryolu Kaydırmasını Kabul Etmeyeceğiz"

VATANDAŞLARIMIZA DOKUNDUK

Karslıoğlu, “27.02.2021 tarihinden itibaren Yomra ilçesi Büyük Birlik Partisi ilçe başkanlığı görevini yürütmekteyim. Trabzon’un en gözde ilçelerinin başında gelen Yomra’mızda partinin teşkilatı dahi bulunmazken, bütün kişisel imkanlarımızı seferber edip dava arkadaşlarımızla birlikte Muhsin Yazıcıoğlu başkanımıza gönül veren kardeşlerimizle ilçe yönetimini oluşturup parti binasını kurup partinin varlığını ilçemizde ilan ettik. Kısa zaman içerisinde çalışmalar yapıp, bugüne kadar ihmal edilmiş, partiye gönül veren vatandaşlarımızın gönüllerine dokunduk. On yıldır ilçede varlığı bile bulunmayan partimize genel seçimlerde hatırı sayılır bir oy kazandırdık” dedi.

TAVŞAN BİR ADAY

Karslıoğlu, şöyle devam etti: “Kurucu Başkan Muhsin Yazıcıoğlu’nun bizlere mirası olan Büyük Birlik Partimizin zarar görmemesi adına bir çok kez ses çıkarmayıp bir şeylerin değişeceği ümidiyle hareket ettik ancak bugün gelinen süreçte parti il ve genel yönetimi mart ayı yerel seçimleri için ilçemizde bizlerin haberi dahi olmadan Yomra vatandaşı bile olmayan tabiri caiz ise tavşan bir başkan adayı açıklayarak oldukça manidar ve karaktersiz bir siyasi karar almıştı. Bu karar kimlerin siyasi hesaplarına ve planlarına hizmet etmiş ve kimlerden ne menfaat umulmuştur. Bunu kıymetli ilçe vatandaşlarımızın takdirlerine ve vicdanlarına bırakıyor ve bütün ilçe yönetimi, üyelerimiz ile birlikte parti teşkilatından istifa ettiğimizi kamuoyuna arz ediyoruz. Partinin başkan adayı Yomra’da hiç yaşamadığından bilmeyebilir ancak bizim Yomra’lı hemşerilerimiz böyle ufak ve alçakça siyasi hesap yapanları geçmişte olduğu gibi şimdi de affetmeyecektir.”

Muhabir: TUNCAY UÇKUN