Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava durumu değerlendirmelere göre; ülkemizin kuzey kesimlerinin çok bulutlu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ve İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Bilecik, Kütahya, Uşak, Aydın, Samsun, Amasya ve Çorum çevrelerinin yağmurlu, diğer yerlerin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Hava Sıcaklığı Ve Rüzgar

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı, kuzey bölgelerde mevsim normalleri civarında, diğer kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.
Rüzgar ise genellikle doğu ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Bölge Bölge Hava Durumu Tahminleri

Marmara Hava Durumu

Parçalı, doğusunun yer yer çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde Bilecik çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde güneydoğu kesimleri ile Edirne çevrelerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

BALIKESİR Parçalı bulutlu 12°C
BİLECİK Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde hafif yağmurlu 9°C
EDİRNE Parçalı bulutlu 11°C
İSTANBUL Parçalı bulutlu 11°C

Ege Hava Durumu

Parçalı, iç kesimlerinin çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde Aydın, Kütahya ve Uşak çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
A.KARAHİSAR Parçalı ve çok bulutlu 13°C
İZMİR Parçalı bulutlu 15°C
MUĞLA Parçalı ve çok bulutlu 15°C
UŞAK Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde hafif yağmurlu 12°C

Akdeniz Hava Durumu

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Göller Bölgesinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
ADANA Parçalı bulutlu 20°C
ANTALYA Parçalı bulutlu 21°C
BURDUR Parçalı bulutlu 16°C
OSMANİYE Parçalı bulutlu 20°C

İç Anadolu Hava Durumu

Parçalı, kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde Eskişehir, Ankara ve Çankırı çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
ANKARA Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde hafif yağmurlu 10°C
ESKİŞEHİR Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde hafif yağmurlu 9°C

KAYSERİ Parçalı bulutlu 13°C
KIRŞEHİR Parçalı bulutlu 13°C

Batı Karadeniz Hava Durumu

Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde bölgenin iç kesimlerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
BOLU Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde hafif yağmurlu 8°C
KARABÜK Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde hafif yağmurlu 13°C
SİNOP Parçalı ve çok bulutlu 11°C
ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu 11°C

Orta Ve Doğu Karadeniz

Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde Samsun, Amasya ve Çorum çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
ARTVİN Parçalı ve çok bulutlu 12°C
GİRESUN Parçalı ve çok bulutlu 11°C
SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde yağmurlu10°C
TRABZON Parçalı ve çok bulutlu 11°C

Doğu Anadolu Hava Durumu

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte kuzeydoğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
Sıcaklığın mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi beklenen bölgede, rüzgar güney ve güneybatı yönlerinden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.

Bölgede en düşük hava sıcaklığı Tunceli'de 2, Iğdır ve Erzincan'da sıfır, sıfırın altında olmak üzere Ağrı'da 11, Kars'ta 9, Ardahan'da 5, Erzurum'da 4 derece olarak ölçüldü.
Gün içindeki en yüksek sıcaklığın ise Iğdır'da 12, Tunceli'de 10, Erzincan'da 9, Erzurum'da 4, Kars'ta 3, Ağrı'da 2 ve Ardahan'da sıfır derece olması bekleniyor.

ELAZIĞ Parçalı bulutlu 10°C
ERZURUM Parçalı bulutlu 4°C
HAKKARİ Parçalı bulutlu 11°C
MALATYA Parçalı bulutlu 10°C

Güneydoğu Anadolu Hava Durumu

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde kuzeydoğu kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

ADIYAMAN Parçalı bulutlu 13°C
BATMAN Parçalı bulutlu 15°C
DİYARBAKIR Parçalı bulutlu 14°C
GAZİANTEP Parçalı bulutlu 13°C
Editör: TE Bilisim