Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke geneline ilişkin hava tahmin raporlarını son dakika olarak ilan etti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Kuzey ve Batı kesimlerin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Marmara, İç Ege, Göller Bölgesi ve Batı Karadeniz'de yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte sabah saatlerinde Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayının olacağı bir hava durumu bekleniyor. 

İşte son hava tahmin raporları...

Kasım ayına girmemizle beraber soğuk havalar ülke genelinde etkisini göstermeye başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü de son dakika hava durumu uyarısında bulundu. Böylece, milyonlarca insanın merakla araştırdığı 'Bugün hava durumu nasıl olacak?' sorusu da yanıtını bulmuş oldu. İşte Meteoroloji'nin son dakika açıkladığı veriler eşliğinde hava durumu tahminleri...

Bugün hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Kuzey ve Batı kesimlerin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Marmara, İç Ege, Göller Bölgesi ve Batı Karadeniz'de yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte sabah saatlerinde Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.
Hava sıcaklığının ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Marmara'nın kuzeyinde batı ve güneybatı yönlerden hafif olarak eseceği tahmin ediliyor.

İl İl Son Hava Durumu Raporları

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara: Parçalı ve az bulutlu 22
İstanbul: Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde yer yer puslu ve sisli 22
İzmir: Parçalı ve az bulutlu 26
Adana: Az bulutlu ve açık 30
Antalyaong>Antalya: Az bulutlu ve açık 27
Samsun: Parçalı ve az bulutlu 20
Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 19
Erzurum: Az bulutlu ve açık 15
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 23
Editör: TE Bilisim