Trabzon’da dün akşam saatlerinde yaşanan rüzgâr nedeniyle tersine dönen ve tahrip olan CHP pankartlarını düzelten AK Parti Ortahisar Gençlik Kolları gerçekleştirdikleri bu tavırla örnek oldu. 

AK Parti Ortahisar Gençlik Kolları daha sonra da AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç ve AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın’ın pankartlarını asmaya devam etti.  Diğer siyasi partilerin, rakiplerinin pankartlarını söküp, yırtıp tahrip ettiği bir ortamda AK Parti Ortahisar Gençlik Kolları’nın sergilediği bu tavır demokrasi örneği olarak alkış aldı.

TÜBİTAK PROJESİ KABUL EDİLDİ

Gümüşhane Üniversitesinde Danışmanlığını Üniversite İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Elif Gürdal Limon’un yürüttüğü“Arktik: Türkiye’nin Rolü Nedir?” başlıklı proje TÜBİTAK tarafından kabul edildi. Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek şunları söyledi: “Ülkemizin dünyada kutup bilimleri konusunda yaptığı özgün bilimsel çalışmalar ile öncü ülkeler arasında yer alma vizyonu doğrultusunda T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, TÜBİTAK MAM Kutup Araştırmaları Enstitüsü (KARE) koordinasyonunda her yıl düzenli olarak kutup bölgelerine (Arktik ve Antarktika) ulusal bilim seferleri düzenlenmektedir. Arktik bölgesi iklim değişikliğinin yol açtığı küresel ısınmanın buzulları eritmesiyle birlikte erişilebilir bir bölge haline gelmiştir. Varlığı ortaya konulan maden ve hidrokarbon enerji kaynaklarıyla yeni bir rekabet alanına ve yoğunluğu her geçen gün artan bir ilgi odağına dönüştüğünü gözlemlemekteyiz. Bu alanda yapılacak her bir akademik çalışmanın ülkemizin bölgedeki varlığını da güçlü konuma getirmektedir.  Bu vesileyle de başarılı çalışmasından dolayı Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Elif Gürdal Limon’u tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”

KARAMAHMUTOĞLU ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Zafer Partisi'nin İBB adayı Azmi Karamahmutoğlu, bir dönem Ülkü Ocakları Genel Başkanı olarak da görev yaptı. 90'lı yıllarda politikayı takip edenlerin bildiği bir isim olan Azmi Karamahmutoğlu, siyasi hayatına şimdi Zafer Partisi'nde devam ediyor.  Azmi Karamahmutoğlu, 1966'da Trabzon'un Of ilçesinde dünyaya geldi. İlkokul ve ortaokul eğitimini de Trabzon merkezde tamamlayıp, 1983 yılında Trabzon Ticaret Lisesi’ni bitirdi. 1989 yılında Çukurova Üniversitesi Mersin MYO İşletmecilik bölümünü bitirdi. Üç çocuk babası olan Karamahmutoğlu, "yenilenebilir enerji" sektöründe faaliyet göstermektedir.

TEŞKİLAT  TAM KADRO SAHADA

Seçim çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu; “Her dönem saha çalışmalarıyla vatandaşın nabzını tutarak vatandaşın sesine kulak veren AK Parti Teşkilatlarımız, tam kadro sahada olacak şekilde 31 Mart seçimleri için de hummalı bir çalışma yürütüyoruz. Büyükşehir, İlçe Belediye Başkan adaylarımız ve Belediye meclis üyesi adaylarımız ile birlikte tüm seçim bölgelerimizde eş zamanlı olarak tam kadro sahadayız. 22 yılda yapılan tüm eser ve hizmetleri vatandaşlarımızla paylaşıyor; yeni dönemle birlikte şehrimizin her köşesinde oluşan isteklere ve beklentilere kulak veriyoruz. Çalışmalarımız kapsamında esnaf ve iş yeri ziyaretleri, kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşları ile toplantılar düzenliyoruz. 18 İlçemizde düzenlediğimiz programlarla vatandaşın derdi ile dertlenen, gündelik sorunların çözümünde güven veren, gelecek için de umut vaat eden projelerimizi anlatıyoruz. Uzun lafın kısası Biz sokakta çalışıyoruz. Her taraftayız. Trabzon’umuzu çok seviyoruz. Yine biz kazanacağız. Yine sandıkları patlatacağız, yine herkese AK Parti'nin ve Cumhur İttifakının gücünü göstereceğiz. Teşkilatımızın üstün bir gayret ve tevazusu ile süreci taçlandıracağına tüm kalbimle inanıyor, tüm teşkilat mensuplarımıza çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum.” dedi.

KALYONCU’YA PLAKET

CHP’nin Akçaabat Belediye Başkan adayı Osman Kalyoncu’ya Sarıca ve Yeniköy mahallelerinde yoğun ilgi vardı, kendisine bir de Atatürk’ü sembolize eden plaketini takdim eden vatandaşlar “Siz Cumhuriyeti temsil ediyorsunuz Cumhuriyet halk Partisi’nin belediye başkan adayısınız desteğimiz sizinledir.” dediler.

SELAMLAR SİZE

Muhtarlar Toplandı Muhtarlar Toplandı

Ezan ülkesinin Şeyh şamilleri

 Minare gölgesinden selamlar size

İslam Caddesi'nin mücahidleri

İmanlı yüreklerde selamlar size

XX

Kurtuluş Savaşı tüm şahinleri

Bütün gazilerden selamlar size

Ümmeti Muhammedin can müminleri

Mütevazı gençlerden selamlar size

Yurdumun şehitleri ve gazileri

İmanlı ihlaslı emekçileri

Ümmeti Muhammedin tüm neferleri

Gönül evlerinden selamlar size

XX

Süleyman USTA'nın yakarışları

Filistin Gazzenin hahkırışları

İslam dünyasının eğik başları

Candan yürekten selamlar size

Süleyman USTA ESPİYE GİRESUN

AKÇABAT’IN PAZARI’NDA

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Av. Emre Şahin Köroğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral ve Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu pazar yerini gezdi.  Kadın çiftçileri ziyaret ettiler. “Kendi ürettiğinizi satıyorsunuz emeğinizin karşılığını alamıyorsunuz sorunlarınızı sıkıntılarınızı iyi biliyoruz çözümün adresi biziz 31 Mart 2024’te sandıkta bize destek verin Haramilerin iktidarını gönderelim” dediler.

Editör: Ayşe Sancak