ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI URALOĞLU ARSİN’E GELİYOR

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 29 Mart Cuma günü saat 11:00’da AK Parti Arsin İlçe Başkanlığı önünde düzenlenecek olan Cumhur İttifakı Arsin Mitingine katılarak burada Arsinlilerle buluşacak.

“KAZANAN ARSİN OLACAK”

AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Cumhur İttifakı Arsin Belediye Başkan Adayı İbrahim Küçük, AK Parti Arsin İlçe Başkanı Paşa Kozoğlu, ilçe yöneticileri ve Meclis üyesi adaylarının katılımlarıyla bir toplantı düzenlendi. Toplantının ardından AK Parti Trabzon Milletvekili ve Bayındırlık, İmar, Ulaşım ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu, “31 Mart’a az kaldı, Trabzon Büyükşehir Belediyesinde Ahmet Metin Genç, Arsin’de İbrahim Küçük ile hizmetlerin en iyisini Arsin’e sunacağız. AK Belediyecilik vizyonu ile yolumuza durmadan devam edeceğiz. 29 Mart Cuma günü saat 11:00’da gerçekleştireceğimiz Cumhur İttifakı Arsin Mitingimize tüm dostlarımızı, arkadaşlarımızı ve Arsinlileri davet ediyoruz. Sonunda Arsin kazanacak, Trabzon kazanacak.” ifadelerini kullandı.

ARSİN’E MÜHENDİS ELİ DEĞECEK

Arsin’e yapılacak hizmetlerin ve projelerin kontrol edileceğini, en iyisi için çaba göstereceklerini belirten AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, “Arsin’de İbrahim başkanımıza güvenimiz tam. Bizler de onun projelerine ve hizmetlerine destek olmakla görevliyiz. Ankara’da sesini duyuran, projelerine yatırım bulan, 18 ilçemizde ve büyükşehirimizde olduğu gibi desteği verecek olan bizleriz. Sayın Bakanlarımızla, Milletvekillerimizle, bürokratlarımızla birlikte Arsin için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Hizmetlerimize başlamadan hemen önce 29 Mart Cuma günü saat 11:00’da AK Parti Arsin İlçe Başkanlığı önünde düzenleyeceğimiz mitingimizde tüm hemşehrilerimizi görmek istiyoruz. Arsin bilir gerçek belediyecilik AK Parti’dir.” dedi.

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, Ankara'da Trabzon Tanıtım Günleri Etkinliklerinde MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, Ankara'da Trabzon Tanıtım Günleri Etkinliklerinde

GENCİZ, ENERJİMİZ KOLAY KOLAY TÜKENMEZ

Cumhur İttifakı Arsin Belediye Başkan Adayı ve İnşaat Mühendisi İbrahim Küçük, “AK Parti Trabzon Milletvekilimiz ve Bayındırlık, İmar, Ulaşım ve Turizm Komisyonu Başkanımız Sn. Adil Karaismailoğlu ve AK Parti Trabzon İl Başkanımız Sn. Dr. Sezgin Mumcu’ya Arsin ziyaretleri için teşekkür ederim. Bizler Arsin için durmadan çabalayacak kadrolarız. AK Parti Arsin İlçe Başkanımız Paşa Kozoğlu, AK Parti İlçe Teşkilatımız ve Cumhur ittifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi Arsin İlçe Başkanı Orhan Sarı ve ilçe teşkilatı ile Arsin için her daim hazır ve kararlıyız. Ailemizin desteğiyle aldığımız mühendislik hizmetlerinin karşılığını önümüzdeki dönemde Arsin Belediye Başkanı olarak vermeye talibiz. Eğitimimiz, tecrübemiz, liyakatimiz ve hizmetimiz tüm Arsin’e örnek olacaktır. Projelerimiz ve hizmetlerimizin hemen öncesinde 29 Mart Cuma günü saat 11:00’da AK Parti Arsin İlçe Başkanlığımız önüne mitingimize davetlisiniz.” ifadelerine değindi.

Muhabir: AYŞE SANCAK