Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin aylık olağan il başkanları toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. İşte Erbakan'ın gündeme dair açıklamaları:

Kılıçdaroğlu'nun Sert Çıkışı: "Erdoğan'ın Suçuna Ortak Olmayın!" Kılıçdaroğlu'nun Sert Çıkışı: "Erdoğan'ın Suçuna Ortak Olmayın!"

58B131C6 6Fd3 4089 B78C Cc3069Af1F3C

YRP Genel Başkanı Erbakan, AK Parti ile büyükşehir belediye başkan adaylıklarıyla ilgili gerçekleştirilen görüşmelere ilişkin bilgi verdi. Şu ana kadar iki görüşme yapıldığını ve pazartesi günü yapılacak son görüşmenin sonucuna göre netlik kazanacağını belirtti. Ankara, İstanbul ve İzmir büyükşehirlerinde bir ittifak oluşturma hedefinde olduklarını ifade etti.

Partisinin üye sayısının son dönemde hızla arttığını vurgulayan Erbakan, 2023 yılının son 4 ayında YRP'nin yüzde 40 büyüdüğünü ve üye sayısını 100 binden fazla artırdıklarını açıkladı. YRP'nin Türkiye'nin en hızlı büyüyen partisi olduğunu dile getirdi.

A082Ddaf 3D39 4Da9 99B0 1Bff1D520690

YRP Genel Başkanı, asgari ücretin son 19 yılda sadece 8 ay açlık sınırının üzerinde kaldığını ve Türkiye'de çocukların parasızlık nedeniyle öğün atladığını belirtti. Ayrıca hayat pahalılığı ve gıda enflasyonuna dikkat çekti.

İsveç'in NATO'ya katılım protokolünün kabul edilmesine yönelik yasa teklifini eleştirerek, İsveç'in terör örgütlerine destek verdiğini ve bu nedenle NATO'ya katılımına karşı olduklarını dile getirdi.
TAKA/TUNCAY UÇKUN 

Editör: Ayşe Sancak