Lacivert-Kırmızılılarda teknik direktör Sait Karafırtınalar, öğrencileriyle yaptığı görüşmede Vanspor maçının geride kaldığını ve Yeni Mersin İdman Yurdu karşısında yeniden galip geleceklerini aktardı. Tecrübeli teknik adam ayrıca oyuncularına iyi mücadele ettiklerini ancak futbolda bu tür sonuçların var olduğunu ifade etti. Esenler Erokspor’un mağlup olduğu haftada önemli bir 3 puan kaybeden 1461 Trabzon’un lig ikinciliği şansı devam ediyor.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

1461 Trabzon, Pazar günü avantajlı bir skor için Mersin’e gidiyor 1461 Trabzon, Pazar günü avantajlı bir skor için Mersin’e gidiyor

Ligde bir maçı eksik olmasına karşın 48 puanla 3’üncü sırada yer alan 1461 Trabzon, hafta sonu oynayacağı Yeni Mersin İdman Yurdu karşısında galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Lig lideri Esenler Erokspor ile ikinci sırada yer alan Vanspor’un hafta sonu karşı karşıya gelecek olmasını fırsat bilen Lacivert-Kırmızılılar, Mersin karşısında kazanıp Vanspor’a kaybettiği 3 puanı telafi etmek istiyor. 1461 Trabzon, ligin ilk yarısında Mersin’de oynanan karşılaşmada rakibini 3-0 mağlup etmişti. Lacivert-Kırmızılılar, taraftarı önünde rakibini bir kez daha mağlup ederek lig ikinciliği için şansını devam ettirmek istiyor. 1461 Trabzon, Mersin maçı hazırlıklarına dün yaptığı çalışma ile başladı.
TAKA/AYŞEN KARABİNA
 

Editör: Doğukan ÖZKURT