2 farklı gol avantajıyla Van deplasmanında sahaya çıkacak olan Lacivert-Kırmızılılar, beraberlik ve 1 farklı yenilgi halinde adını finale yazdıracak olan takım olacak. 90 dakika boyunca 1461 Trabzon’un 2 farklı mağlup olması halinde ise müsabakada uzatma dakikalarına gidilecek. Uzatma dakikalarında da eşitlik bozulmazsa kazananını seri penaltı atışları belirleyecek.

TAHRİKLERE KAPILMA, PANİK YAPMA

Final adına tek yürek olan 1461 Trabzon, işini şansa bırakmak istemiyor. 90 dakika boyunca oyun planına sadık kalacak olan Lacivert-Kırmızılı temsilcimiz, deplasman dezavantajından etkilenmek istemiyor. Van deplasmanının zorluğunun farkında olan 1461 Trabzon’da teknik direktör Sait Karafırtınalar’da öğrencilerini her ne olursa olsun saha içerisinde kalmalarını ve tahriklere kapılmamaları yönünde uyarılarda bulundu. Oyuncularından panik yapmamalarını isteyen Karafırtınalar, avantajlı tarafın kendileri olduğunu öğrencilerine aktardı. Van Atatürk Stadı’nda oynanacak olan müsabaka saat 15.30’da başlayacak. Karşılaşmada Çağdaş Altay düdük çalacak. 

Trabzonspor, Yeni Transferi İçin İmza Töreni Düzenledi! 15 numaralı formayı giyecek Trabzonspor, Yeni Transferi İçin İmza Töreni Düzenledi! 15 numaralı formayı giyecek

VAN’DA
VANSPOR FK-1461 TRABZON
STAT
: VAN ATATÜRK
HAKEM: ÇAĞDAŞ ALTAY
SAAT: 15.30
YAYIN: TFF YouTube

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN