Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden 1461 Trabzon, ligin ilk yarısını 38 puanla ikinci sırada tamamlamıştı. Ancak ikinci yarının ilk maçında sahasında Kırklarelispor'a beklenmedik bir şekilde 3-0 mağlup olarak lider Esenler Erokspor ile arasındaki puan farkı 8'e yükselmişti. Bu sonucun ardından teknik direktör Ercümend Coşkundere ile yollarını ayıran 1461 Trabzon, Sait Karafırtınalar'ı teknik direktörlük görevine getirdi.

Trabzonspor'un Bu 2 Bomba Transferin de Sonuca Varıldı: İmzalar Atıldı! Trabzonspor'un Bu 2 Bomba Transferin de Sonuca Varıldı: İmzalar Atıldı!

Yeni teknik direktörleriyle çıkacakları ilk maçta deplasmanda Zonguldak Kömürspor ile karşılaşacak olan 1461 Trabzon, bu önemli maçın hazırlıklarını tamamladı. Son provasını gerçekleştiren takım, maç saatini beklemeye koyuldu.

1461 Trabzon için önümüzdeki hafta ise erken bir final niteliği taşıyan maçlar sırayla geliyor. Önce Zonguldak Kömürspor ile deplasmanda mücadele edecek olan takım, ardından Ortahisar Yavuz Selim Stadyumu'nda lider Esenler Erokspor ile karşı karşıya gelecek. Bu maçlar, 1461 Trabzon'un 1. Lig hedefi için oldukça kritik öneme sahip.

Ayrıca, 1461 Trabzon'un yeni teknik direktörü Sait Karafırtınalar'ın ekibi de belli oldu. Yardımcı antrenör olarak Murat Karakoç, kaleci antrenörü olarak Yahya Yılmaz, atletik performans antrenörü olarak Ziya Güler ve maç performans ve analiz antrenörü olarak Uğur Yazıcı görev yapacaklar.

1461 Trabzon, Zonguldak Kömürspor maçından galibiyetle ayrılarak liderlik yolunda önemli bir adım atmaya çalışacak.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT