Pepe’nin halı saha maçı oynadığı Akbaş Halı Saha İşletme Sahibi Sultan Akbaş’tan Pepe ile ilgili açıklama… Pepe’nin halı saha maçı oynadığı Akbaş Halı Saha İşletme Sahibi Sultan Akbaş’tan Pepe ile ilgili açıklama…

Avcı, milli takım arasının ardından oynanan maçta oyunu özlemiş olduklarını ifade ederek, oyuncularının motivasyonunu artırmak için birebir görüşmeler yaptıklarını ve sahada ne yapmaları gerektiğini net bir şekilde anlattıklarını söyledi. Takımının maçı kazanmayı hak ettiğini dile getiren Avcı, oyuncularını tebrik etti.

Teknik direktör, maçın oyununun istedikleri gibi gitmediği anlarda takımın taktiksel değişiklikler yaptığını ve sonucu lehlerine çevirdiklerini belirtti. Avcı, futbolun tüm paydaşlarının dil ve üsluplarını değiştirmedikleri sürece kalbinin ve gönlünün değişmeyeceğini ifade ederek, sorumlu davranmanın önemine vurgu yaptı.

Avcı'nın açıklamalarının ardından, maçın oyununun ve futbolun bütün paydaşlarının sorumlu davranması gerektiği konusundaki mesajı, futbol camiasında yankı uyandırdı.

Kaynak: İHA