Trabzonspor'un Nijeryalı golcüPaul Onuachu'nun geri dönüşü bir kez daha gecikti. Nijerya Milli Takımı, Afrika Uluslar Kupası'nda Angola'yı 1-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Ancak Onuachu, bu turnuvada toplamda sadece 5 dakika süre alabildi.

Sebat Gençlikspor, Muşspor karşısında sahadan beraberlikle ayrılması halinde adını finale yazdıracak Sebat Gençlikspor, Muşspor karşısında sahadan beraberlikle ayrılması halinde adını finale yazdıracak

Nijerya Milli Takımı'nın turnuvadaki ilerleyişi, Onuachu'nun Trabzonspor'a dönüşünü daha da erteliyor. Eğer Nijerya finale kalamasa dahi, 3'üncülük veya 4'üncülük maçına katılacak olması, Onuachu'nun Trabzonspor'a dönüşünü daha da uzatacak.

Paul Onuachu'nun yokluğu, Trabzonspor için pahalıya mal oldu. Son 4 maçta sadece 1 beraberlik alabilen ve 3 kez mağlup olan Trabzonspor, golcü oyuncusunun eksikliğini hissetti. Onuachu'nun Beşiktaş maçının yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği ve Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Hatayspor ile oynanacak maçlarda da forma giyemeyecek olması, takımın hücum hattında sıkıntı yaşamasına neden oldu.
TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Ayşe Sancak