Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Akçaabat ilçesine bağlı Akpınar Mahallesi’ni ziyaret etti.

Sırt Mezrası’nda gerçekleştirilen buluşmada mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Genç, vatandaşların taleplerini ve bölgeye ilişkin beklentilerini dinledi. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede yerel yönetim hizmetleri, mahalledeki ihtiyaçlar ve vatandaşların öncelikleri ele alındı.

Sırt Mezrası’nda vatandaşlarla sohbet etti

Başkan Ahmet Metin Genç, Sırt Mezrası’ndaki buluşmada vatandaşlarla yakından ilgilendi.

Mahalle sakinlerinin ilettiği konuları dinleyen Genç, bölgenin ihtiyaçları konusunda vatandaşlarla karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Yerel yönetim hizmetlerinin sahada değerlendirilmesine önem verdiklerini belirten Genç, vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmanın taleplerin daha sağlıklı şekilde belirlenmesine katkı sunduğunu ifade etti.

“Vatandaşlarımızla bir arada olmaya önem veriyoruz”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ahmet Metin Genç, belediyecilik anlayışlarının merkezinde vatandaşların bulunduğunu söyledi.

Genç, “Bizim için belediyecilik yalnızca hizmet üretmekten ibaret değil. Vatandaşlarımızla bir araya gelmek, onların taleplerini doğrudan dinlemek ve ihtiyaçlarını yerinde görmek de büyük önem taşıyor” dedi.

Mahallelerin beklentilerini doğrudan vatandaşlardan dinlemeyi önemsediklerini belirten Genç, çalışmalarını sahadan gelen talepler doğrultusunda şekillendirdiklerini ifade etti.

“Trabzon’un her köşesinde gönül bağımızı güçlendireceğiz”

Başkan Genç, Trabzon genelinde vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdüreceklerini belirtti.

Davut Çakıroğlu’ndan Fon İddiaları İçin Çağrı: Bedeli Sebep Olanlar Ödesin
Davut Çakıroğlu’ndan Fon İddiaları İçin Çağrı: Bedeli Sebep Olanlar Ödesin
İçeriği Görüntüle

Genç, “Mahallelerimizin beklentilerini hemşehrilerimizden dinleyerek çalışmalarımızı bu doğrultuda şekillendirmeyi önemsiyoruz. Trabzon’umuzun her köşesinde vatandaşlarımızla gönül bağımızı güçlendirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Akpınar Mahallesi sakinleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek bölgeye ilişkin talep ve görüşlerini Başkan Genç’e aktardı.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA