Enerji Çalışanları Sendikası Doğu Karadeniz Şubesi Trabzon 'da açıldı Enerji Çalışanları Sendikası Doğu Karadeniz Şubesi Trabzon 'da açıldı

Toplantıya; AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, Eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ve Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Trabzon milletvekilleri Yılmaz Büyükaydın, Vehbi Koç, AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Abdülkadir Özdemir, eski milletvekilleri Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar, Gençlik Kolları İl Başkanı Mahmut Çavuş, Kadın Kolları İl Başkanı Ayfer Cihan ile çok sayıda partili katıldı.
A695Edb8 6039 4896 B459 353E5669D0C8

Bütün salonu hınca hınç dolduran AK Partililer toplantı sonuna kadar tezahüratlarına aralıksız devam etti. 

“HİZMETLERİMİZLE BİRLİKTE YOMRA’YI TAÇLANDIRACAĞIZ”
F3B79350 198D 4F4D Bdd0 Add95A70407B


Burada yaptığı konuşmada AK Parti’nin Yomra’ya hizmet yolculuğunun tam 22 yıl önce başladığını belirten Başkan Genç, “Bugün günlerden Yomra, hemşehrilerimizle beraberiz. Yomra’mıza güçlü geldik. 31 Mart’tan sonra yeni bir hizmet döneminin başlaması için çok saygıdeğer Bakanımızla, milletvekillerimizle, MKYK üyelerimizle, parti kurucularımızla buradayız. Hep beraber bir aile bütünlüğü içerisinde hizmet kervanının lideri olan Cumhurbaşkanımızla yol arkadaşları olarak Yomra’mızdayız. Yomra’ya hizmet yolculuğumuz şu anda başlamadı. Hizmet yolculuğumuz partimizin iktidara geldiği andan itibaren başladı. Kahraman Sezgin Başkanımızla başladı. Biz Yomra’yı ve Yomralıları seviyoruz. Ben 22 yıllık sürede gördüm ki, Yomra da bizi sevdi. Bu sevgi karşılıklı. İnşallah bu sevginin karşılığını 1 Nisan’dan sonra Yomra’ya kazandıracağımız hizmetlerle beraber Abdülkadir Başkanımızın size sunacağı hizmetlerle beraber taçlandıracağız. Allah bize en güzel çalışmaları, Yomra’mıza kazandırmayı nasip eylesin.” diye konuştu. 

“ÖZDEMİR’İN BÜTÜN PROJELERİNE KEFİLİM”
9054Dd52 8D81 4D11 8D3E 53681A685396


Yomra’nın Trabzon’un en çok büyüyen, en çok gelişen ilçesine olduğuna dikkati çeken Genç, şöyle konuştu: “Yomra’mız AK Parti hükümetleri döneminde sadece bir ilçe yatırımı değil, il yatarımı alan bir ilçemizdir. Yomra’nın nüfusu 20 sene önce 20 bin civarında idi, şimdi ise 49 bin 500’ü geçtik. Adeta Trabzon’umuzun en çok büyüyen, en çok gelişen ilçesi oldu ve merkeze en çok bitişen ilçesi oldu. Büyük bir hastane kazandı Yomra’mız. Büyük bir adliye sarayı kazandı. Dünya Ticaret Merkezimiz, turizme dönük şu anda içinde bulunduğumuz turizm alanlarımız. İnşallah bu hizmet aşkı 1 Nisan’dan sonra da devam etsin istiyoruz.  Bu nedenle Allah nasip ederse bizi Yomra’mızda Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Abdülkadir Özdemir kardeşimle birlikte çok daha fazla çalışır göreceksiniz. Abdülkadir Özdemir’in size sunacağı projeler aynı zamanda Büyükşehir Belediye Başkanınız olarak Ahmet Metin Genç’in de size kefil olduğu projelerdir.” 

“BÜTÜN BU İŞLERİ YAPACAK GÜCÜMÜZ VAR”
Dcf13217 3Eef 4Ef2 80C6 5Ed9D88C527F


“Mikrofonu eline alıp sadece söz söyleyen bir başkan olmadım” diyen Başkan Genç, şunları aktardı: “Yomra’mızın sorunları, sıkıntılarını biliyorum. Kaşüstü’nde doğal gaz işini süratle tamamlayacağız. Namık Kemal, Gürsel, Sancak’ta süratle bu doğal gaz işini gelir gelmez tamamlayacağız. Ama biz aynı zamanda İkisu Vadisini de biliyoruz, Özdil’i de Oymalı Tepe’yi de biliyoruz. Oranın grup yolunu sayın bakanımızla beraber söz verdik inşallah süratle tamamlayıp yaylalarımıza çok daha rahat ulaşacağız. Yaylalarda buluşacağız. Sarıtaş’ta, Üçboğaz’da buluşacağız. Buralar bizim, buraların sorunlarını da biliyoruz, taleplerini de biliyoruz. Bütün bu işleri yapacak gücümüz var. Sadece mikrofonu eline alıp, söz söyleyen bir başkan olmadım. Allah nasip ederse göreve geldiğimiz andan itibaren bütün çalışmaları yapmak için Abdülkadir Başkanımı alıp doğrudan Ankara’ya gideceğim. İşte bakanım, işte milletvekillerimiz burada. Çalışacağız, bu hizmetleri Yomra’mıza kazandıracağız. Bunun için hazırız ve bunun için kararlıyız.” 

“ŞAMPİYON BİR OYLA SEÇİLMEK İSTİYORUZ”
B419Af8D 7991 4398 9451 95286362355B


Siyasi görüşleri farklı olsa da bütün vatandaşların 31 Mart’ta oyuna talip olduklarını kaydeden Genç, “Siyasi görüşü farklı olan hemşehrilerimiz de olabilir, bütün siyasi görüşlere saygılıyız, saygılı olmak zorundayız. Bu demokrasinin gereğidir. İstiyorum ki, siyasi görüşleri farklı da olsa bütün Yomralılar bu dönem yeniden beş yıl sonra şu güzel hizmetlerin başlaması için hem Yomra’mızı hem Büyükşehrimizi şampiyon bir oyla seçsin. Gerisini bize bıraksın. Sizleri çok seviyoruz, sizin de sevginizin karşılığında Yomra’mızı hizmetlerle taçlandıracağız. Hepinizi saygılarımla, sevgilerimle selâmlıyorum.” diye konuştu.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN