İYİ Parti Kongresi Sonrası Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ın Açıklamaları İYİ Parti Kongresi Sonrası Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ın Açıklamaları

İftar programına öğrenildiği üzere Ak Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Av. Ahmet Metin Genç ve Ortahisar Belediyesi Başkan Adayı Ergin Aydın ile birlikte geniş bir protokolün de katılması bekleniyor. 

 İftar programı ile ilgili konuşan İl Gençlik Kolları Mahmut Çavuş’da “Göreve geldiğimiz günden itibaren şehrimizde gençlik adına her alanda çalışmalarda bulunmaya, faaliyetler göstermeye gayret ediyoruz. Seçim sürecinde de hem adaylarımızla birlikte sahada çalışıyor hem şehir merkezinde stant kuruyor hem çat Kapı hane ziyaretleri yapıyoruz. 11 ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif’in gelmesiyle birlikte Ramazan ayının hemen başında, güzel bir açık hava iftarı düzenlemeyi planladık. Avni Aker Millet Bahçesinde, eski  stadımızın olduğu alanda geniş katılımlı bir iftar programı gerçekleştireceğiz. Ayrıca iftar sonrasında da ödüllü yarışmamızla genç kardeşlerimize hediyelerimiz olacak. Buradan Trabzon’daki tüm genç kardeşlerimizi Salı günü düzenlediğimiz iftara davet ediyorum.” dedi.

Muhabir: AYTEKİN AKAY