Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in Danışmanları Belli Oldu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in Danışmanları Belli Oldu

Başkan Koçhan, gördüğü ilgi karşısında mutluluğunu dile getirerek, "Vatandaşlarımızın ilgisi ve sevgisi bizleri gerçekten mutlu ediyor. Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz.

Mahalle mahalle, kapı kapı dolaşıyoruz. Maçka'da 10 yılda gerçekten güzel işler yaptık. Bu güzel çalışmalarımıza devam edeceğiz. Amacımız kalpleri kazanmak değil, rekorlar kırmak. Allah'a şükürler olsun. Milletimiz Cumhurbaşkanımızı yine yüksek oy oranıyla seçti. Büyükşehir belediyemizi ilk defa Maçkalı bir başkanımız kazanacak.

Cumhurbaşkanımız AK Parti, Büyükşehir Belediyemiz AK Parti, İlçe Belediyemiz de AK Parti. Bu Maçka için büyük bir fırsat. Bu yüzden tüm hemşerilerimizin büyük desteğini bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Yol Sorununa Kalıcı Çözüm Geliyor

Başkan Koçhan, yatırımlar konusunda çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Kuru beton tesisi kurarak tüm mahallelerimizde kuru beton çalışmaları gerçekleştirdik. Şimdi ise muhtarlarımıza müjdeyi vermek istiyorum.

Maçka Belediyesi olarak Konkasör Tesisi (Taş Eleme ve Kırma) tesisi kuruyoruz. Bu tesis sayesinde tüm yollarımızı hızlı bir şekilde betonlarken, büyükşehir belediyemizin desteğiyle asfalt ve betonlama çalışmaları da gerçekleştireceğiz. Böylece 5 yıl içinde mahalle içlerindeki yol sorunumuzu tamamen çözeceğiz" şeklinde konuştu.


Muhabir: BİROL SANCAK