Mumcu, Trabzon'un turizm potansiyelini artırmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirtti. Şehrin doğal güzelliklerini ve turizm potansiyelini ön plana çıkarmak adına birçok projeye imza attıklarını ifade eden Mumcu, havalimanında yapımı devam eden yeni dış hatlar gelen yolcu terminalinin de bu çabaların bir parçası olduğunu dile getirdi.

Yeni terminalin 2800 metrekarelik bir alana inşa edildiğini ve modern bir yapıya sahip olacağını aktaran Mumcu, terminalin içinde bulunacak olan rent a car ofisleri, free shop, kafeterya, büfe, döviz bürosu, kayıp eşya ofisleri gibi birçok hizmetin bulunacağını belirtti. Terminalin tamamlandığında yılda 1.5 milyon yolcuya hizmet vereceğini söyleyen Mumcu, bu yeni terminalin Trabzon'a ve Trabzonlulara hayırlı olmasını temenni etti.

Son olarak, Mumcu yapılan her hizmetin şehre armağan edilen bir hediye olduğunu ve bu hizmetlerin gururla arkasında duracaklarını ifade etti. Henüz inşa aşamasında olan yeni terminalin, Trabzon'a ve şehrin güzel insanlarına hayırlar getirmesini diledi.

İYİ Parti İçinde Gerginlik: Meral Akşener'e Çağrı İYİ Parti İçinde Gerginlik: Meral Akşener'e Çağrı

Editör: Birol Sancak