Başkan Ekim, AK Parti Akçaabat İlçe Gençlik Kollarının organizasyonuyla sabah namazında Mezarlık Camii cemaatiyle bir araya geldi. Sabahın erken saatlerinde işe başlayan Başkan Ekim, camide Akçaabatlılarla buluşarak sabah namazını kıldı. Cami çıkışında cemaatle sohbet eden Başkan Ekim, Akçaabat'a hizmet etme arzusuyla tekrar yola çıktıklarını belirterek, şehre hizmet etmek için yeniden halkın desteğini beklediklerini ifade etti.

Whatsapp Image 2024 02 07 At 12.27.23
Başkan Ekim, cami çıkışında AK Parti Akçaabat İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen esnaf kahvaltısı programına katıldı. Ardından, seçim çalışmaları kapsamında Akçaabat Muhtarlar Derneği, Şoförler Odası ve Ziraat Odası'nı ziyaret ederek destek talep etti. Başkan Ekim, Akçaabat için attığı her adımda ortak aklın üstünlüğünden faydalandığını ve gelecek dönemde de aynı birlik ve beraberlik içinde hareket edeceklerini vurguladı.

MHP Ordu Milletvekili Şanlıtürk, Gürgentepe Ziyaretinde Vatandaşlarla Buluştu MHP Ordu Milletvekili Şanlıtürk, Gürgentepe Ziyaretinde Vatandaşlarla Buluştu

Whatsapp Image 2024 02 07 At 12.27.27
6 Şubat depreminin yıl dönümünde, Akçaabat'ta ikamet eden depremzede aileleri ziyaret eden Başkan Ekim, depremin acılarının hala tazed olduğunu belirterek, depremzede ailelerin yanında olduklarını dile getirdi. Seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerine devam eden Başkan Ekim, mahalle sakinleriyle buluşarak desteklerini talep etti. Başkan Ekim, mahalle sakinlerinin oylarına talip olduğunu ve Akçaabat'a hizmet etmek için vatandaşların desteğini beklediklerini ifade etti.

Whatsapp Image 2024 02 07 At 12.27.28
TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT