Bu önemli etkinliğe destek veren isimler arasında CHP Trabzon Milletvekili ve Barolar Birliği eski Başkan Yardımcısı Av. Sibel Suiçmez de yer aldı. Suiçmez, Barolar Birliği Başkanı Erinç Sağkan ile bir araya gelerek savunma haklarının önemini vurguladı ve sosyal medya üzerinden etkinliğe katılımını duyurdu.

Türk basınında sadece TAKA gazetesinin gündeme taşıdığı gelişmeler sonrası Ankara İl Emniyet Müdürlüğünde deprem yaşandı Türk basınında sadece TAKA gazetesinin gündeme taşıdığı gelişmeler sonrası Ankara İl Emniyet Müdürlüğünde deprem yaşandı

Ayrıca, 'Büyük Savunma Mitingi'ne Trabzon Barosu Başkanı Av. Duygu Keleş Aydın ve Trabzon Barosuna kayıtlı bir grup avukat da destek verdi. Bu birliktelik, savunma hakkının önemine dikkat çekmenin yanı sıra, Türkiye genelindeki baroların birlik ve dayanışma içinde olduğunu gösterdi.

Adalet ve hukukun üstünlüğünü vurgulayan bu tür etkinlikler, Türkiye'de demokratik değerlerin ve insan haklarının önemli bir parçası olarak kabul ediliyor. Savunma yürüyüşü, adaletin sağlanması ve hukukun güçlendirilmesi yolunda atılan önemli adımlardan biri olarak değerlendiriliyor.

Editör: Birol Sancak