Her fırsatta vatandaşların ayağına giden Başkan Çebi, açık kapı politikasıyla bilinen bir isim haline gelmiş durumda. Kendisiyle görüşmek isteyen herkesi kabul eden ve sorunlarını dinleyen Başkan Çebi, bu yaklaşımıyla vatandaşların takdirini kazanıyor.

Başkan Çebi'nin özellikle hasta veya rahatsızlık geçiren hemşehrilerini unutmaması dikkat çekiyor. Akşam saatlerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle hasta veya tedavi gören vatandaşları yalnız bırakmıyor.

Müsavat Dervişoğlu'nun Genel Başkanlığı için Cumhurbaşkanı'ndan Telefonla Tebrik Müsavat Dervişoğlu'nun Genel Başkanlığı için Cumhurbaşkanı'ndan Telefonla Tebrik

Geçtiğimiz günlerde Araklı'da tedavi gören Halilli Mahalle Muhtarı Mustafa Taşkın, Osman Halil, Hüseyin Alireisoğlu, Mehmet Terzioğlu, Ufuk Danışmaz ve Karşıyaka Mahalle Muhtarı Abdurrahman Balçın'ın babası Şemsettin Baçın gibi isimleri tek tek ziyaret eden Başkan Çebi, onların yanında olmanın ve moral vermenin önemli olduğunu belirtiyor.

Başkan Çebi, yaptığı açıklamada şunları söylüyor: "Yoğun mesaimizden kalan zamanda vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Sohbet edip dertleriyle dertleniyoruz. Tedavi gören hemşehrilerimiz oluyor. Onlara da moral olmak adına yalnız bırakmıyoruz. 'Aşkınan çalışan yorulmaz' anlayışıyla severek, isteyerek işimizi yapıyoruz. Belediye olarak açık kapı politikası izliyoruz. Gelen herkesi dinlerim, derdiyle dertlenirim. Var gücümüzle yardımcı olmaya çalışırız. Göreve geldiğimden beri bu tutumumuz değişmedi. Allah'a şükürler olsun, bu anlayışımızdan asla vazgeçmedik."

Başkan Çebi'nin samimi ve vatandaş odaklı yaklaşımı, Araklı ilçesinde sevgi ve saygı kazanmasını sağlarken, yerel yönetimlerin başarılı olmasında önemli bir etken olarak öne çıkıyor. Başkan Çebi'nin bu tutumunu sürdürmesi, ilçesine daha fazla fayda sağlamasına vesile olacaktır.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Doğukan ÖZKURT