Başkan Gürsoy, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde 31 Mart yerel seçimlerine en güçlü şekilde hazırlandıklarını belirterek, "Arsin'imizden övgüyle bahseden Sayın Cumhurbaşkanımızın sizlere kucak dolusu selamı var" dedi.

"Erdoğan'ın Önderliğinde Güçlü Bir Seçim Kampanyası Yürütüyoruz"

Başkan Gürsoy, yaptığı açıklamada, Genel Başkanları ve Cumhurbaşkanları Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde seçimlere hazırlıklarını sürdürdüklerini vurguladı. Erdoğan'ın Arsin'e yönelik övgü dolu sözlerini paylaşan Gürsoy, Arsin Belediyesi olarak Erdoğan'ın öncülüğünde güçlü bir seçim kampanyası yürüttüklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Selamı Arsin'e: Hazırız!

Gürsoy, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Arsin'e selamını ileterek, "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 31 Mart yerel seçimlerine en güçlü şekilde hazırlanıyor ve çalışıyoruz. Arsin'imizden övgüyle bahseden Sayın Cumhurbaşkanımızın sizlere kucak dolusu selamı var. Bu büyük liderimizin önderliğinde, halkımıza daha iyi hizmetler sunmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Hazırlıklar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Başkan Gürsoy'un aktardığına göre, Arsin Belediyesi ekibi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğindeki hükümetin ve AK Parti'nin vizyonu doğrultusunda Arsin'i daha ileriye taşımak için seçim öncesi çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Erdoğan'ın yönlendirdiği temayül ve istişare toplantısının ardından Arsin Belediyesi, halkın beklentilerini dikkate alarak projelerini şekillendirmeye devam ediyor.

TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Ayşe Sancak