Trabzon Wushu il seçmeleri, Arsin Spor Salonu’nda düzenlendi. A Minikler, B Minikler, C Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorilerinde gerçekleşen müsabakalarda sporcular, Türkiye şampiyonası için yer almaya hak kazanabilmek için ter döktü.

Muaythai ve Kick Boks federasyonlarının faaliyet programlarında yer alan il seçmeleri ise Araklı Spor Salonu'nda yapıldı. Gençler, U23 ve Elite büyükler kategorilerinde mücadele eden sporcular, Samsun’da düzenlenecek olan Karadeniz Bölge Şampiyonası için ter döktü. Araklı Atak SK, Çukurçayır SK, Denge SK, Sürmene Folklor SK, Trabzon Zirve SK, Yomra GSK ve Altınyumruk SK kulüplerinden gelen sporcular, şampiyonluk için kıyasıya mücadele etti.

Elit FIFA Hakemi Halil Umut Meler, EURO 2024 İçin Hazırlıklara Devam Ediyor Elit FIFA Hakemi Halil Umut Meler, EURO 2024 İçin Hazırlıklara Devam Ediyor

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, etkinliklerle ilgili değerlendirmesinde, sporcuların yanı sıra ailelerinin de yoğun ilgi göstermesinden memnuniyet duyduklarını belirtti. Arıcıoğlu, gençlerin ring sporlarına olan ilgisinin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, şampiyonaya katılan tüm sporcuları tebrik etti ve Türkiye şampiyonasında başarılar diledi. Ödül töreninde dereceye giren sporculara ödüllerini veren protokol üyeleri, başarılı sporcuları tebrik etti.
TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN

Editör: Doğukan ÖZKURT