Mühendis Küçük, Arsin ilçesinin geleceğine yönelik önemli projeleri duyurarak, ilçenin altyapısını güçlendirmeyi ve çevreye duyarlı uygulamaları hayata geçirmeyi hedeflediklerini belirtti. 


İçme ve kullanma suyu ihtiyacını karşılamak üzere modern arıtma teknolojileriyle donatılmış bir su arıtma tesisi kuracaklarını ifade eden Küçük, ayrıca evsel ve endüstriyel atık suları çevreye zarar vermeden doğaya geri kazandırmak için Arsin Atık Su Arıtma tesisi kuracaklarını dile getirdi.


Arsin'e yönelik devasa bir hizmetin başlangıcında olduklarını belirten Küçük, Avrupa Birliği projesi kapsamında Arsin için 5,5 milyon dolarlık bir yatırımın temellerinin atıldığını duyurdu. Bu projenin içeriğinde, merkez mahalle dahil olmak üzere 36 mahallenin içme suyu ve şebeke hattının yenileneceğini ifade eden Küçük, Arsin'e hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.


Vizyon projelerle Arsin'i daha da ileri taşımayı hedeflediklerini vurgulayan Küçük, Arsin'in gelişimine katkı sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. AK Parti'nin Arsin'in

gelişiminde öncü rol üstleneceğine inandığını belirten Küçük, vatandaşların da bu bilinçle hareket ettiğini ifade etti.

Editör: Doğukan ÖZKURT