TRT DOĞALGAZ İSTİYOR
 

Trabzon TRT Müdürlüğü her yıl on binlerce TL kömür ve Fuel oil parası veriyor. Hem kurum hem de lojmanlar bir an önce doğalgaz istiyor. AKSA yetkilileri bu yılın Kasım  ayı olmazsa 2021 döneminde Söğütlü sahiline doğalgaz verileceğini müjdelediler.
 
BASIN MENSUPLARINA MISIR İKRAM ETTİ
 

Güneysu ilçesindeki evinden çıkarak makam aracıyla Güneysu İlçe Stadı'na geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada kendisini bekleyen helikopterle Ardeşen ilçesine geçti. Ardeşen İlçe Stadı'na iniş yapan helikopterden inen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu kez karayolu ile Çamlıhemşin ilçesinin Ayder Yaylası'na gitti. Ayder Yaylası yolunda duran ve yol kenarında mısır satan köylü kadın ve eşi ile sohbet eden Erdoğan, haşlanmış mısır satın alarak ödemesini de kendisi yaptı. Erdoğan, kendisini takip eden basın mensuplarına da mısır ikram etti.
 
ÖRS, SEL BÖLGESİNDE
 

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, sel felaketi meydana gelen Of ilçesinde incelemelerde bulundu ve yetkilerden bilgi aldı. Örs, her zaman vatandaşların yanında olduklarını söyledi. Milletvekili Örs, “Sel ve heyelan felaketinin yaşandığı Of ilçemizi ziyaret ederek, İYİ Parti Of İlçe Başkanımız Sn. Avni Karamustafaoğlu ile birlikte vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik ve bölgede yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldık. Allah beterinden korusun.” İfadelerini kullandı.
 
TÜRKİYE ESKİ TÜRKİYE DEĞİLDİR

 

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, ABD Başkan adayı Joe Biden'in sözlerine tepki gösterdi. Gürsoy,  “ABD Başkan adayı Joe Biden'in Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetimize karşı muhalefet üzerinden yıkım çağrısı hadsizlik, ahlaksızlık ve cehalettir. 15 Temmuz'da terör örgütü FETÖ ve iş birlikçilerine karşı nasıl dik durduysak yine aynı konumdayız. Türkiye eski Türkiye değildir ve siyaseti ABD'den dolaylı veya doğrudan dizayn edilemez. Milletimiz her şeyin farkındadır ve milletimizin iradesi ülkemizde siyasete yön tayin eder.” dedi.
 
NUHOĞLU’NA ZİYARET
 

İstanbul Bahçelievler Ak Parti İlçe Başkan Yardımcı aynı zamanda Bilim Teknoloji Derneği Başkan Yardımcısı Av. Ülkü Sürmen Sarıtaş, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu'nu makamında ziyaret etti. Mümin Nuhoğlu, “Düzenledikleri 'Hassas Takım Tezgahları' konulu çalıştay hakkında bizlere bilgi verdiler. İlçemizdeki çalışmalar hakkında hasbıhal edip, hoş sohbetleri için kendilerine teşrifleri için teşekkür ediyorum” dedi.
 
 “EGEMENLİK KAYITSIZ VE ŞARTSIZ ASİL MİLLETİMİZİNDİR”
 

ABD Başkan adayı Joe Biden'in açıklamalarına bir tepkide Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’ten geldi. Genç, “Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsız, egemen, milli bir devlet olmasını içine sindiremeyen, güçlü yükselişinden rahatsızlık duyanlara bir kez daha hatırlatıyoruz. Bu ülkede milletin iradesini millet belirler. Şüphesiz 15 Temmuz Darbe girişimi bunun bir göstergesidir. Uyarıyoruz! Türkiye ne sizin gizli planlarınızla ne de açık seçik belli olan şer güçlerinizle yönlendirilecek bir ülkedir. Egemenlik kayıtsız ve şartsız asil milletimizindir!” dedi.
 
İl BAŞKANLIĞINA ERDOĞAN
 

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi)  Genel Başkanı Ali Babacan, bugün Rize Kurucu İl Başkanı olarak Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Metin Erdoğan'ı atadı.
Editör: TE Bilisim