Son bir yılda enerjiden savunmaya, ekonomiden tarıma kadar birçok alanda önemli adımlar atıldı. Deprem bölgelerindeki yaraların sarılması için yapılan çalışmalar da devam etti. Erdoğan'ın yapacağı açıklamalar, hükümetin bu süreçteki performansını ve gelecek hedeflerini belirlemesi açısından önem taşıyor.

Trabzon Eski İl Emniyet Müdürü Metin Alper, İBB’de Daire Başkanı Olarak Göreve Başladı Trabzon Eski İl Emniyet Müdürü Metin Alper, İBB’de Daire Başkanı Olarak Göreve Başladı

Kurban Bayramı'nın 16-17-18 ve 19 Haziran tarihlerini kapsadığı göz önüne alındığında, bayram tatilinin 9 güne uzatılması beklentileri artıyor. Özellikle 14 Haziran Cuma günü okulların kapanacak olmasıyla birlikte, milyonlarca kişinin tatile çıkması bekleniyor.

Kabine toplantısında, ekonomik verilerin değerlendirilmesinin yanı sıra alım gücünü yükseltme ve fahiş fiyatlarla mücadele konuları ele alınacak. Terörle mücadele ve 9'uncu Yargı Paketi hazırlıkları da masada yer alacak. Ayrıca, bölgesel gelişmeler ve İsrail'in Gazze'ye saldırılarıyla ilgili ateşkes çabaları da gündemin önemli konuları arasında yer alacak.

Kaynak: ENSONHABER