Eğitim ve irfan yuvamız, güzel ilçemiz Beşikdüzü'ne hizmet için kutlu bir yola çıkıyoruz. Bugün de dün olduğu gibi, "Beşikdüzü için el ele, gönül gönüle" sloganıyla hareket ederek, Beşikdüzü'müzü daha aydınlık bir geleceğe taşımak için çalışmalara başlıyoruz.

6B353Cc7 B15F 4114 9499 5Abf5A69D5C2

Trabzon'un incisi olan Beşikdüzü, tarihi, turistik, kültürel ve sanatsal zenginlikleriyle her dönemde önemli bir merkez olmuş ve olmaya devam etmektedir. Ancak bizler, bu güzel ilçemizin daha fazlasını hak ettiğine inanıyoruz. Beşikdüzü'nün büyük ve güçlü bir potansiyeli vardır, ve bu potansiyeli ortaya çıkarmak elimizdedir.

2901De27 9580 47E5 973E Cf259A6Fdf98

Beşikdüzü'nün eğitim alanında önemli bir geçmişi vardır ve bu alandaki başarılarıyla bilinir. Ancak ilçemiz sadece eğitimde değil, aynı zamanda bilim, sanat, spor ve turizm alanlarında da gelişmeye müsaittir. Bu potansiyeli ortaya çıkarmak, Beşikdüzü'nün daha da büyümesini sağlamak en büyük hedeflerimizden biridir.

F858Cfff 3A50 40F6 B4F1 B4B332758295

Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu: "Deniz Üssü Rize'den Vazgeçildi, Sürmene'de Kalacak" Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu: "Deniz Üssü Rize'den Vazgeçildi, Sürmene'de Kalacak"

Beşikdüzü'nü daha yaşanabilir, modern bir kent haline getireceğiz. İnsanlar rahat bir nefes alabilecekleri bir Beşikdüzü düşündüklerinde, aklına ilk olarak Beşikdüzü gelecek. Yönetimimizde, ortak aklın ön planda olduğu bir belediyecilik anlayışını benimseyeceğiz. Herkesin eşit haklara sahip olduğu, ayrımcılığın olmadığı bir Beşikdüzü yaratacağız. Parti ayrımı yapmaksızın, Beşikdüzü'nü herkesin sevgi ve saygı diliyle yöneteceğiz.

A78Fb181 356C 45Ac 9A67 2E4B00A27Afc

Bilim, sanat ve spor alanlarına önem vereceğiz ve bu alanlarda çığır açacak projeleri hayata geçireceğiz. Beşikdüzü'yü İYİ Belediyecilikle tanıştırarak, Türkiye'de örnek gösterilen bir ilçe olacağız.

Aynı zamanda gençlerimiz için yeni istihdam fırsatları oluşturarak, kendi kendine yetebilen bir kent bırakacağız. Çabamızın en büyük payı çocuklarımız ve gençlerimiz içindir.

Ffe7B3Cd 726A 4A0E A8Ef 1Ac954F7E217

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi; "Gençliği yetiştiriniz. Onlara ilim ve irfanın müspet fikirlerini veriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız."

Kıymetli hemşehrilerim, sizlerin desteğiyle çocuklarımız, gençlerimiz ve aydınlık bir Beşikdüzü için ele ele, gönül gönüle çalışacağımızı belirtmek isterim. Beşikdüzü'ne güzel hizmetler getirmek için desteklerinize talip olduğumu ifade eder, sizi saygı ve sevgilerimle selamlarım.
TAKA/AYŞE SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak