Beşiktaş - Trabzonspor ZTK final maçı 23 Mayıs Perşembe günü saat 20:45'te başlayacak ve ATV kanalından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Beşiktaş'ın 11. Şampiyonluk İddiası

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nı 11. kez kazanmak istiyor. Siyah-beyazlı ekip, daha önce toplamda 10 kez kupayı müzesine götürmüş ve bu sezonun da şampiyonu olmak için sahaya çıkacak.

İspanya, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’na 3  Puanla Başladı İspanya, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’na 3  Puanla Başladı

Trabzonspor'un 10. Kupayı Hedefi

Trabzonspor ise Beşiktaş'la karşılaşacağı ZTK finalinde 10. kez kupayı kazanmak istiyor. Bugüne kadar 9 kez Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Trabzonspor, bu sezonun da şampiyonu olmak için sahaya çıkacak.

Eksiklerin Etkisi

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Amir, Ante Rebic, Bahtiyar Zaynutdinov, Amartey ve Tafur Bingöl, final maçında forma giyemeyecekler. Trabzonspor'da ise Hüseyin Türkmen'in maçta yer alamayacağı belirtiliyor.

Futbolseverler, bu heyecan dolu final maçını izlemek için şimdiden hazırlıklara başladı. Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki kupa mücadelesi, Türk futbolseverlerin merakla beklediği bir karşılaşma haline geldi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN