Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şalpazarı Kadın Kolları Başkanı Nezihe Gülbahar Bayrak Gazetemize yaptığı açıklamada; “Sevgi varsa sorun yok, sevgi varsa sırttaki yükün ağırlığı olmaz” dedi.  Göreve geldiği günden beri dur durak bilmeyen Başkan Nezihe Gülbahar Bayrak; “Bana verilen görevi en iyi şekilde yapmaya ve çok aktif olan Belediye Başkanımız Refik Kurukız’a ayak uydurmaya  çalışıyorum. Çalıştığım grup arkadaşlarım çok iyiler, ayrıca işimi severek yapıyorum. Daha öncesinden Milliyetçi Hareket Partisi’ne kayıtlı değildim. Ama bir yıldan beri partime kayıtlı olarak bu görevi yürütüyorum. Daha önce de aktif olarak elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım ve bu güne kadar da Milliyetçi Hareket Partisi’nden başka bir partiye oy vermedim. Çünkü bu camiaya hizmet etmenin, önce ülkem ve milletim diyen Genel Başkanımızın izinde ve yolunda hizmet etmenin onurunu, huzurunu, mutluluğunu yaşıyorum; mutlu olduğum yerdeyim” dedi .

“BELEDİYE BAŞKANIMIZA HERKES GÜVENİYOR”

Şalpazarı’nda yaptığı çalışmalarla kısa sürede her yaştan kadınların sevgilisi haline gelen Bayrak, “Şalpazarı’nda oldukça geniş bir çevreye sahibim. Burada doğup büyüdüm. Ekip oluşturma da onun da etkisi var. Güvenilen bir parti, herkes inanıyor. Belediye Başkanımız çok çalışıyor, O’nun emeklerini görüyorlar, güveniyorlar.  Bu yüzden ekip oluştururken çok fazla zorlanmadık” ifadelerine yer verdi.

“EV ZİYARETLERİ GÖNÜLLÜ ÜYE KAYDINA DÖNÜŞTÜ”

Göreve başladıkları dönemde  pandemi ve bazı kapanmalar nedeniyle çok fazla aktif olamadıklarının altını çizen Başkan Bayrak, “Elimizden geldiğince köylülerimizi gezdik, insanlarımızın sorunlarını dinlemeye çalıştık. Öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak için Belediye Başkanımızla kitap kampanyası düzenledik. Bunun yanı sıra Şalpazarı’nda ne gibi aktivitelerin yapılabileceğini araştırdık. İlçedeki eksikleri yerine getirmek için Belediye Başkanımızla el ele verdik. Hatta 100 yaşın üzerindeki kadınlarımızı, kadınlar gününde ve anneler gününde ziyaret ederek günlerini kutladık; Kur’an- ı Kerim ve Türk Bayrağı gibi anlamlı hediyeler verdik, gönüllerini aldık. Bu kapsamda yaptığımız ev ziyaretlerinin gönüllü üye kaydına dönüştüğünü de gördük” şeklinde konuştu.

 “ŞALPAZARI, ASENALARIN YUVASI”

Başkan Bayrak, “Şalpazarı’nda Belediye Başkanım çok güzel hizmetler yaptı. Hatta en çok takdir toplayan ‘Kadın Kültür Evi’ idi. Şalpazarı’na kadınlar geldiğinde oturabilecekleri, çay içebilecekleri bir yerleri oldu. Aslında başkanımız bunu çok güzel düşündü. Bu bağlamda benim de en sevdiğim projelerinden biriydi ‘Kadın Kültür Evi’. Gazeteniz sayesinde de teşekkür etmek istiyorum kendilerine.  Ayrıca Şalpazarı’nın, Asenaların yuvası olduğunu ilk seçimi aldığında tescilledi Belediye Başkanım. İkinci dönem belediye başkanlığını kazanmasının ardından asenalar şaha kalktı; üçüncü dönemde de ‘Cumhur İttifakı’ kapsamında , çok kıymetli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile, O’nun yol arkadaşı, benim Genel Başkanım Devlet Bahçeli’nin ilçemizi hem adaylık , hem de hizmet döneminde Şalpazarı’nın asenalarıyla, hem de AK Parti ile, MHP ile şaha kalktığı dönem olmuştur. İnşallah çok daha güzel işler yapacağız. Buradan çok kıymetli bakanlarımıza, Trabzon Milletvekillerimize, AK Parti İl Başkanımıza, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımza, İl Kadın Kolları başkanlarımıza; yerelde de ilçe başkanlarımıza teşekkür etmek istiyorum” dedi.

 Haber: Bahattin BAŞTÜRK 

Editör: TE Bilisim