Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte sabah namazında vatandaşlarla buluştu. Başkan Ekim, vatandaşlarla birlikte saf tuttu.

Sabah namazının nur’u ve rızkı ile birlikte vatandaşlarla sohbet eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “ Fani dünyada sınırlı zamanlara sahip müminler olarak ibadetlerimizi ve iyiliklerimizi çoğaltmaya, sabrımızı ve tevbemizi artırmaya gayret ediyoruz. Tekbir ve salavatların yükseldiği camilerimizde ümmet olmanın coşkusunu hep birlikte yürekten hissediyoruz. Burada birlikte olmanın huzuru ve mutluluğunu yaşıyorum.” Şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı ile sabah namazında saf tutan vatandaşlar, “Başkanımız, her zaman yanımızda. Kendisi bizden biri. Başkanımız halkla birlikte, iç içe olmayı hiçbir zaman ihmal etmiyor. Güler yüzü ve samimiyetiyle tüm gönülleri fethetti.” İfadelerini kullandılar. 


Cuma gününün bereketi ile sabahın erken saatlerinde vatandaşlarla bir araya gelen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, sabah namazından sonra şehrimizde gelenek haline gelen ‘Yöresel Lezzet; Haşlama’yı yine vatandaşlarla birlikte tattı. Yoğun iş programına rağmen Akçaabat’ı ve Akçaabatlıları ihmal etmemeye özen gösteren Başkan Ekim, halkla iç içe ve samimi bir ilişki oluşturması sebebiyle takdir topluyor. 
Editör: TE Bilisim