Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “İlçemizin şehir merkezindeki binalarının altlarında bulunan sanayi esnafımız, daha düzenli ve daha ferah ortamda hizmetlerini sürdürecek” dedi. Ordu’nun sakin şehir (Cittaslow) ünvanlı Perşembe ilçesi yeni ve modern sanayi sitesine kavuşuyor. Yıllardır şehir merkezindeki bina altlarında hizmet veren işyerlerinin yapılacak olan yeni sanayi sitesine taşınmasıyla birlikte, hem görüntü hem de gürültü kirliliğinin ortadan kaldırılması hedefleniyor. Çağdaş inşaat tekniği ve malzemeleriyle planlanan proje 1 yıl içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilecek.

 “BAŞINDAN SONUNA KADAR DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

Dün Perşembe ilçesini ziyaret eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, beraberindeki heyetle birlikte ihalesi ve yer teslimi yapılan ‘Küçük Sanayi Sitesi Projesi’nin temel atma törenine katıldı. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Güler, “Başından sonuna takipçisi ve destekçisi olduğumuz projenin bu aşamaya gelmesinde emeği geçen Küçük Sanayi Sitesi kooperatif yönetimine ve iştirakçilerine teşekkür ediyorum” dedi.

153 İŞYERİ YAPILACAK

Projeyle ilgili bilgiler veren Başkan Güler, “Perşembe ilçemizde 30 bin m2’lik bir alana 153 işyeri yapılacak. Hayırlı uğurlu olması dileğiyle temel attık. Burada bol kazançlı, yüksek katma değerli üretimler yapılacak. Perşembe ilçemizin hem istihdamına hem de ekonomisine katkı sunacak. Belki de Türkiye’nin sayılı ürünleri üretilecek. Aynı zamanda geleceğe örnek olacak” diye konuştu.
 

Editör: TE Bilisim