Ağır yaralanan Demirci kaldırıldığı hastanede yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Yaklaşık bir hafta sonra Demirci tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti. Demirci'nin Cenazesi Akçaabat Yeniköy Camiinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
 
BÖBREK HASTASI KARDEŞİNE CANINDAN BİR PARÇA VERDİ
 
Trabzon’un Tonya İlçesi Ortamahalle’de ikamet eden Hava Bayrak, böbrek hastası olan ikizi Alemdar Bayrak’a böbreğini verdi. Böbrekleri çalışmaz hale gelen Alemdar Bayrak, yapılan böbrek nakli sonrası yeniden sağlığına kavuştu. Antalya’da bir özel hastanede yapılan böbrek nakli ameliyatı başarılı geçti.. Böbrek nakli sonrası aynı koğuşta yatan kardeşler, yan yana fotoğraf çektirerek sağlıklı olduklarını gösterdiler. Taburcu olan Bayrak, kontrollerini yaptırmak üzere bir süre Antalya’da kalacak.
 
ALİ YILMAZ AĞLATTI
 
Trabzon’un Çaykara İlçesi Çamlıbel Mahallesinden Ali Yılmaz geçirdiği kalp krizi sonrasında 50 yaşında vefat etti. Çamlıbel Mahallesinde ve Ataköy Devlet Hastanesinde çok sevilen bir insan olarak tanınan Yılmaz’ın genç yaşta hayatını kaybetmesi Çamlıbel ve Ataköy Mahallelerini yasa boğdu.
 
ACI HABER
 
Trabzon’un Maçka İlçesi’nden acı haber geldi.  Mehmet Salih Görmüş’ün minik Umut’u hayata gözlerini yumdu. 1 yaşındaki bebek, doğuştan kemik erimesi hastalığı vardı. Babası Görmüş, evladının öldüğünü şu satırları yazarak duyurdu: “Bir babanın bu satırları yazması ne kadar zor ne kadar acı... Umut bebeğimizi rabbim cennetine aldı.”
 
PROFESÖRÜN YAŞAM SAVAŞI

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Turan Erdoğan, İstanbul’da geçirdiği beyin kanaması nedeniyle yaşam mücadelesi veriyor. Rize’nin sevilen ve başarılı doktorlarından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Turan Erdoğan, tatilini geçirdiği İstanbul’da geride bıraktığımız Pazar günü kız kardeşinin yazlığında rahatsızlandı. Ambulansla Memorial Şişli Hastanesine kaldırılan Prof. Dr. Erdoğan’ın beyin kanaması geçirdiği belirlendi.

Yoğun bakımda tedavi altına alınan Erdoğan’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve durumunun ağır olduğu öğrenildi. 45 yaşında ve 3 çocuk babası Kardiyolog Erdoğan, Rize’de hastasına müdahalede bulunurken yeni tip koronavirüse yakalanan ilk doktorlardan ve Kovid-19 hastalarından olup yaklaşık 2 haftalık tedavi süreci sonunda sağlığına kavuşmuştu. Öte yandan 2019 Eylül ayında Rize’de etkili olan şiddetli yağış sonrası Boğaz Mahallesi’nde bir binanın istinat duvarının çökmesi sonucu 4 araç toprak altında kalırken Erdoğan’ın aracı da toprak altında kalan araçlar arasındaydı.

DEREYE UÇTU

Giresun’da Duroğlu Belediyesine ait itfaiye aracı freni boşalarak dereye yuvarlanırken kazada can kaybı yaşanmadı.   Akşam saatlerinde Duroğlu beldesinde Duroğlu Belediyesi’ne ait itfaiye aracı park halindeyken freni boşalarak dere yatağına yuvarlandı. Dere yatağında ters dönen itfaiye aracı olay yerine gelen vinç yardımıyla dere yatağından çıkarıldı. İtfaiye aracının içerisinde ve çevresinde kimsenin olmamasından dolayı kazada herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadı.
Editör: TE Bilisim