Güngörende faaliyet gösteren Trabzonlular Derneği yönetici ve üyeleri Ak Partilileri ağırladı. Güngören Trabzonlular Derneği kısa bir süre önce yaptığı kongre ile güven tazeleyen ve delegenin desteği ile yeniden başkan seçilen İbrahim Yılmaz oluşturduğu yeni yönetimi ile hazırladığı projeleri tek tek hayata geçiriyor. İlk olarak her ay bir siyasetçiyi konuk eden Güngören Trabzonlular Derneğinin bu ayki konuğu Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul İkinci Bölge Milletvekili İffet Polat'ı ağırladı. Programa Beşiktaş İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Albayrak, Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir ilçe başkanı Devran Yalçınkaya, Kadın Kolları Başkanı, Meclis Üyeleri İstanbul İnşaatçılar ve Müteahhitler eski Dernek Başkanı Şevket Süleymanoğlu ve Trabzonlu vatandaşların katılımı ile gerçekleşen program sohbet ortamında geçti.

“ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK”

Dernek Başkanı İbrahim Yılmaz Yaptığı kısa konuşmada “Biz Trabzonlular olarak sizleri aramızda görmekten onur duyduk. Kapımız herkese açık olup kardeşlik ve birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu anlamda bu ziyaretiniz bizleri memnun etmiştir.Her ay bir siyasetçiyi ağırladığımız Derneğimizin bu yöndeki çalışmaları devam edecektir.' dedi.

“BİZ VEKİLLER OLARAK SİZLERİN HİZMETİNDEYİZ”

Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul İkinci Bölge Milletvekili İffet Polat ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ Trabzonluların çalışkan bir toplum olduğunu görüyoruz. Bugün partimizin en alt tabakasından en üst tabakasına kadar memleketimi ve halkımız için gayretli çalışmaları bizleri de şevklendiriyor. Biz vekiller olarak sizlerin hizmetindeyiz.” İfadelerini kullanıyor.

Adnan RAMOĞLU

Editör: TE Bilisim