Kongreye Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal ve üyeler katıldı. Divan başkanlığını Salih Özkan'ın yaptığı kongrede Kemal Bektaş, tek liste ile BGC’nin yeni başkanı seçildi.

Aydın Gelleci’den Veda ve Teşekkür Konuşması

Üç dönemdir cemiyet başkanlığı yapan Aydın Gelleci, yaptığı teşekkür konuşmasında, "6 yıl boyunca şahsımdan ve BGC’den desteğini esirgemeyen herkese, bu süre zarfında kahrımı çeken bütün yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, üye kardeşlerime teşekkürü bir borç biliyorum. Yine bu süre zarfında kırdığım, üzdüğüm kim varsa onlardan özür diliyorum, haklarını helal etsinler. Bugün kongremize katılarak bizlere destek olan Vakfıkebir Belediye Başkanımız Fuat Koçal ile çiçek gönderen Çarşıbaşı Belediye Başkanımız Ahmet Keleş’e teşekkür ediyor, yeni yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Ayrıca cemiyetimizin eksikliklerinin giderilmesi noktasında bize destek olan önceki dönem Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu’na, TGC Başkanımız Ersen Küçük’e ve iş insanımız Ali Kılıç’a teşekkürü bir borç biliyorum. Seçimlerimiz ve yeni yönetim kurulu bölgemize hayırlı olsun" dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden İndirimli Ekmek Satışı Başladı! Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden İndirimli Ekmek Satışı Başladı!

Kemal Bektaş: Bayrağı Daha İleri Taşıyacağız

Cemiyet başkanlığına seçilen Kemal Bektaş ise, "Üyesi olmaktan onur duyduğum Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına beni layık gördüğünüz için herkese teşekkür ediyorum. 3 dönemdir başarılı bir şekilde cemiyet başkanlığımızı yürüten Aydın Gelleci'ye ve yönetiminin bugüne kadar cemiyetimize olan katkıları asla küçümsenemez. Her geçen gün büyüyen bir aile olduk. Şimdi Aydın başkanımdan aldığım bu bayrağı daha da ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız ve mücadele edeceğiz. Her zaman birleştirici olmaya, gazetecilerin hakkını savunmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Yapılan seçimlerde Kemal Bektaş'ın listesi şu şekilde oluştu:

Yönetim Kurulu: Kemal Bektaş (Başkan), Tuncay Hacıfettahoğlu, Hasan Bahadır, Ahmet Saraç, Ertuğrul Yayla, Mustafa Hebip, İnan Kalyoncu.
Denetim Kurulu: Aydın Gelleci, Salih Özkan, Bekir Öztürk.
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Birol Sancak