Trabzonspor'da Sol Kanat İçin Fountas, Pepe ve Orsiç Arasında Karar Verilecek Trabzonspor'da Sol Kanat İçin Fountas, Pepe ve Orsiç Arasında Karar Verilecek

Çaykaraspor uzun yıllar sonra çıktığı Süper Amatör Ligi başarısını tamamen kendi altyapısından yetiştirdiği oyuncularla elde etti.


Yedi yıldır ince ince işlenen bir altyapı başarısı:

Çaykaraspor yedi yıl önce Çaykaralı çocuklardan oluşturduğu takımlarla disiplinli bir şekilde çalışıp her yıl üstüne koyarak önemli bir başarı yakaladı. Özellikle Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt’un sportif desteği, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’un maddi imkanlar hazırlaması, Çaykara esnafının desteği, Kaymakamlığın sahiplenmesi ve desteğiyle başarıya ulaşıldı. 

Bu yıl Çaykaraspor, Trabzon 2. Amatör Lig yanında bu yıl U18, U17, U16, U15 takımları ile mücadele etti. U17 maçları devam ediyor. Şampiyonluğun yanında Çaykara’da önemli bir altyapı rezervi var. Altyapıda 166 sporcu ile üstyapıya güç veriyor. Hedef daha üst başarılar olarak belirlenirken önümüzdeki yıl için güçlü bir yönetim oluşturulması da hedefleniyor.

Editör: Birol Sancak