16 yıl önce yapılan kum döşemesinin artık denize karıştığı belirtilirken, TFF yetkilileri tarafından yapılan denetim sonucunda stadın son anda "oynanabilir" raporu aldığı biliniyor. Ancak Çaykur Rizespor yönetimi, zeminde yapılacak çalışmalara bir an önce başlamak için harekete geçti. Yüklenici firma ile yapılan sözleşme sonrasında, lig bitimine bir ay kala stadın yenilenmesi planlanıyor. Bu süreçte, takımın iç saha maçlarını başka bir şehirde oynaması ihtimali gündemde.

Samsunspor - Trabzonspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte Detaylar... Samsunspor - Trabzonspor maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte Detaylar...

Teknik direktör İlhan Palut'un da, yeni sezonda takımı yönetmeyi kabul etmesi için stat zemininin yenilenmesinin şart olduğu belirtiliyor. Başkanlık ve yönetim, Rizeli Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a durumu aktarmış durumda ve gerekli desteği almak için bekleyişte.

Çaykur Didi Stadyumu'nun zemin yenileme çalışmalarının önümüzdeki günlerde başlaması planlanırken, taraftarlar ve yönetim takımın iç saha maçlarını daha iyi bir zeminde izleyebilmek için sabırsızlıkla gelişmeleri bekliyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK